Reklama

Reklama

Základní instinkt 2

  • USA Basic Instinct 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Spisovatelka Catherine Tramellová (S. Stone) má opět problémy se zákonem. Scotland Yard určil psychiatra, aby ji vyšetřil. Stejně tak, jako dříve Nick Curran, je doktor Galss C.Tramellovou okouzlen a vlákán do svůdné pasti. Samotná režie filmu byla svěřena do rukou Michaela Caton-Jonese, který má za sebou filmy s Robertem De Nirem (Hodina pravdy), Brucem Willisem (Šakal) a Liamem Neesonem (Rob Roy). Po několika letech od uvedení kultovního Základního instinktu navázala Sharon na postavu nebezpečné spisovatelky svým opravdu jedinečným způsobem. Podle její slov, půjde v tomto filmu konečně o to pravé ořechové. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (284)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Tohle byla poslední rána pro produkující v 90 tých létech přeslavnou Bratislavskou distribuční společnost INTERSONIC, kterou tím film definitivně odsunul na druhou až třetí kolej a posunul ji k produkování už jen podprůměrných béček a horších písmen budoucích video filmů. Ve snaze o návrat na distribuční výsluní, zakoupila společnost produkční práva k tomuto filmu a nemalou investicí se jala film uvés do kino a video distribuce v očekávání navrácení a značného navýšení vložených financí. Základní instinkt 2 se stal svoji "kvalitou" této společnosti popravčí četou a divákovou noční můrou. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sharon může mluvit o píchání, roztahovat nohy a vyhrnovat sukni, ale chybějící atributy zvané Verhoeven a kvalitní scénář prostě nelze nahradit (nehledě na to, že uspávající psychiatr D.Morrissey nesahá Douglasovi ani po Michaela juniora v klidovém stavu). Měla jsi Catherine zůstat v San Francisku a dál to dělat s Nickem frekvencí rezavého hlodavce, co rád papá ořechy.. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Znáte to, občas je film tak špatný, až u něj dostáváte záchvaty smíchu. Kdyby Caton-Jones ještě trochu přitlačil na pilu, mohla z toho být sofistikovaná parodie na užvaněné filmy s "promyšlenou" zápletkou, "božskou" sexy mrchou a nepřekonatelným "sexuálním napětím". Tohle všechno je tu podané tak levně (zvedněte ruku, komu Sharon připadala sexy) a neuvěřitelně, neuvěřitelně hloupě, že se u dialogů ústřední dvojky válíte smíchy. Jiný způsob, jak si tenhle film alespoň trochu užít, neexistuje. Záhadou mi je, jak se do filmu dostal šašek typu Davida Morrisseyho. Úplně slyším Sharon: "Ne ne ne, Harrison Ford je na mě moc starý, Liam Neeson vedle mě vypadá moc sexy. Pošlete mi sem toho anglickýho sráče z komparzu. Ne Rickyho Gervaise! Toho druhýho!" ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Hehehe. Eroticko-thrillerový ekvivalent kung-fu filmu. Všetok "dej" a dialógy slúžia len na to, aby preklenuli čas medzi "šteklivými" scénami. Avšak kým aj v priemernom kung-fu filme sa po dávke kecov dočkáme nejakej obstojnej bitky, tu dostaneme len trocha tej vyretušovanej a silikónovej Sharon, ktorá chce, aby sa jej nejaký plešatý blbeček, čo Michaelovi Douglasovi nesiaha ani po členky, vystriekal do úst. Nič proti sexu s MILF-kami, ale keď už, radšej si dám Stiflerovu mámu. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Snaha vytřískat ještě něco z ,,jedničky" je zde zjevná. Ačkoliv Sharon tu ještě stále vypadá dobře a hrábě by jste o ní neopřeli (i když asi vyzážisté si mákli) děj je jen řídkým výluhem a zoufalstvím. Veškerá originalita je pryč. Sharon tu už navíc nohu přes nohu nepřehazuje a i když během filmu řekne,,vošukej mě" nemá to už ten šmak co byl v předchůdci. A možná právě proto. * * ()

Galerie (87)

Zajímavosti (14)

  • Rupert Everett veřejně vyjádřil svůj vztek potom, co ho Chris McGurg ze společnosti MGM odmítl jako "perverta, kterého by v této roli Američani nikdy nepřijali". (akisha)
  • Základní instinkt 2 měl od studia zelenou už několik let, ale natáčení vždy ztroskotalo, když Sharon Stone vetovala každého z kandidátů navrhnutých na svého hereckého partnera. Honorář (13,6 mil. dolarů) totiž dostala, ať se natáčelo nebo ne. (imro)

Reklama

Reklama