Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako žák základní školy měl John Farley nadváhu a byl pravidelným terčem posměchu a šikany svého tělocvikáře, pana Woodcocka. O třináct let později z něj je štíhlý muž, který právě s úspěchem vydal knihu o hubnutí. Proto ho pozve starosta jeho rodného města, aby mu předal symbolický klíč od města jako poctu. S hrůzou však zjišťuje, že se jeho ovdovělá matka Beverly hodlá znovu provdat - za toho sadistu Woodcocka! John se jí snaží vysvětlit, že ho tělocvikář v mládí šikanoval a že je to zlý člověk. Matka nad tím jen mávne rukou. To už je na něj moc a vymýšlí plán, jak se Woodcocka zbavit. Odmítá přijmout fakt, že s člověkem, který mu zničil celé dětství, by mohl trávit rodinné Vánoce. Nezbývá mu než napnout všechny síly, aby ji od tak neuváženého kroku odradil a vyrovnal si s učitelem své vlastní účty... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

ladko 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ podpriemerná komédia. Námet je neoriginálny, čo by však nemuselo vadiť - stačí sa pozrieť na veľmi podobnú komédiu School for scoundrels, kde to dopadlo oveľa lepšie. Tu sa však veľmi nie je čomu smiať. Potešili aspoň vedľajšie postavy(asistentka alkoholička a Nedderman v podaní Ethana Supleeho -alias Randyho zo seriálu My name is Earl). ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Možná ze začátku to vypadalo na nadějnou komedii a obsah tomu dost přidával , jenže během chvíle se to obrátilo do obyčejného průměru . Kdyby byl příběh trochu předělaný bylo by to supr . Stačilo by kdyby se nevěnoval příběh " součastnosti " , ale tomu co bylo kdysi sice by tam nehrál můj oblíbený " Stifler " , ale myslím si že by to bylo zajímavější . ( 30.12.13/MAC ) ()

Reklama

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Možná až moc průměrný film, ehm, podprůměrný. Ale s tím do toho vlastně jdete. Jediné, na co jsem se já těšil, byl "Stifler". Čekal jsem, že jeho šarm opět zapůsobí a on mě svým pověstným humorem strhne. Bohužel, nestalo se. Děj byl strašně jednoduchý, 90% lidí bude schopno po prvotním seznámení s příběhem předpovědět, jak to dopadne. A to určitě není dobře. Vtipy vázly, atmosféra houstla, nebavil jsem se. Hudba nula. Jedna hvězda za pokus udělat oddechový snímek na téma "nenáviděný učitel tělocviku", takového jsme ve svém životě zažili asi všichni. Ale je to vážně škoda, potenciál zde zajisté byl. Mr. Woodcock byl protivný až hrůza, stejně tak jako tento film. Nedoporučuji, ztráta času. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pan tělocvikář má tak extrémně jednoduchou a neoriginální zápletku,že i sebevíc zkušenější režisér by s tímto otřepaným blábolem těžko udělal něco víc,než se podařilo právě autorovi Mr.Woodcocka.Jediným pozitivem je,že má poměrně hodně krátkou stopáž a docela i slušný spád.Co se však odpustit nedá,je skutečně hodně omletý scenář,bez špetky nápadů,nulových zvratů a vlastně vše plyne od prvních vteřin tak,jak se dá očekávat,sice plynule,ale nezáživně.A především zde chybí i to základní koření všech komedií,tedy humor a vtip.Sem tam se člověk sice může poušklíbnout,ale těžko Pana tělocvikáře může označit za vyloženě zábavnou podívanou.Bohužel k tomu nepřispělo ani hvězdné obsazení.Součastná sázka na jistotu v komediích Seann William Scott je zde krutě mdlí,oproti svým ostatním rolím ušláplý a doslova se chvílemi trápí a třeba takový Ethan Suplee ho vtipem jasně přehrává.Též osvědčená hvězda Billy Bob se tu spíš nudí a vypadá jako by svou postavu odehrál jen z povinnosti.Je bez života,energie.Susan Sarandon pak už jen těmto dvěma nejiskřícím postavám přicmrndává a ani ona toho moc bohužel nerozhýbe.Mr.Woodock je zkrátka taková klišovitá rychlopovídka,která sice příjemně rychle uteče,ale v divákovi nezanechá absolutně žádný dojem. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Nápad "mladík vs. přítel jeho mámy a zároveň bývalý neoblíbený tělocvikář" není rozhodně špatný, ale přehnané vyobrazení Woodcockovy osobnosti zařazuje tento film do obsáhlé škatulky "americká ujetá komedie". Některé scény stály za to ("Vůdkok píchá máámuu"), ale většinou (scény Woodcock vs. Farley z dětství) to nebylo ono. Celkově mě i zklamal Seann William Scott, a taky absence toho tradičního good-feeling pocitu z dobrého konce, ale tady to jaksi chybí. Prostě nic moc. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Skupina "The Ramona Dynasty" z Riverside v Kalifornii si ve filmu zahrála místní školní kapelu. (HappySmile)
  • Billy Bob Thornton si počas filmovania scény wrestlingu so Seannom Williamom Scottom zlomil nohu. (ladko)
  • Producent David Dobkin režíroval některé scény, které se musely natáčet znovu, což trvalo 3 týdny. (HappySmile)

Reklama

Reklama