Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako žák základní školy měl John Farley nadváhu a byl pravidelným terčem posměchu a šikany svého tělocvikáře, pana Woodcocka. O třináct let později z něj je štíhlý muž, který právě s úspěchem vydal knihu o hubnutí. Proto ho pozve starosta jeho rodného města, aby mu předal symbolický klíč od města jako poctu. S hrůzou však zjišťuje, že se jeho ovdovělá matka Beverly hodlá znovu provdat - za toho sadistu Woodcocka! John se jí snaží vysvětlit, že ho tělocvikář v mládí šikanoval a že je to zlý člověk. Matka nad tím jen mávne rukou. To už je na něj moc a vymýšlí plán, jak se Woodcocka zbavit. Odmítá přijmout fakt, že s člověkem, který mu zničil celé dětství, by mohl trávit rodinné Vánoce. Nezbývá mu než napnout všechny síly, aby ji od tak neuváženého kroku odradil a vyrovnal si s učitelem své vlastní účty... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

Toshiro 

všechny recenze uživatele

Vcelku zbytečný film. Billy Bob Thornton je sice jako drsnej tělocvikář správně nesnesitelnej, ale Seann William Scott je naprosto nulovej. Jejich konfrontace pak není slibovanou zábavnou jízdou, ale takové nudné čekání na předem jasný moralizující konec. Film se hodí maximálně jako anglicky mluvící kulisa do pozadí, nebo pro lidi co touží vidět Susan Sarandon :). ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Bohužel ani Billy Bob Thorton ani Seann William Scott ten film nezvedli z průměru. Jsou to moji oblíbení herci a byli dobří, jako vždy. Jenže slabý příběh a takové vtipy nevtipy ten film srážely. Nebyla to vyloženě nuda ani žádný propadák, ale 80 minut stačilo až bohatě. Škoda, s takovýmlde obsazením s ez toho dalo vytřískat mnohem více. ()

Reklama

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

V téhle komedii se střídají dobré momenty s hluchými místy, kterých je však více. Obsazení je výborné. Billy Bob Thornton mi více sedí v dramatických rolích (Muž, který nebyl, Pleš příšer), ovšem i komedii utáhne obstojně. Děj je velmi jednoduchý, zápletka taktéž a happy end nezbytný. Vše je to vlastně slepenec scének, kde dostává velký prostor sexistický humor a trapasy. Na tohle bych do kina určitě nešel, ale před spaním příjemná oddechovka.. ()

angloumene 

všechny recenze uživatele

Ne že by byl Pan tělocvikář vyloženě nezábavný, ale na druhou stranu vyloženě zábavný také není. Vadila mi velká předvídatelnost a až příliš nereálné chování hlavních postav (a to nemyslím spoustu střelených situací, na kterých celá komedie stojí). Určitě mohu doporučit zhlédnutí za účelem zabití volného času, ale nic dalšího tento film nepřinese. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak nevim no, Thorntonovi tyhle komedie jdou a v tyhle je opet brutalni, jak vsechny buzeruje, ale mel uz by natocit neco poradnyho. Jinak pribeh je ze zacatku slibnej, ale bohuzel jeho naslednej vyvoj je uz dost kokotskej a naka slusne vtipna scena je jen misty. Taky nechapu, co v takovyhle uchylarne dela Susan Sarandon. Zato Ethan Suplee sem zapad paradne a vsechny sceny s nim jsou brutalni. Celkove to je prumerna komedie, ktera mela na vic. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Při rozhovoru na začátku filmu v restauraci, kdy si hlavní hrdina Farley (Seann William Scott) stěžuje kamarádovi, že mu tělocvikář spí s mámou, má na sobě Farley částečně propocené triko, na němž se v jednotlivých záběrech mění množství potu. Chvílemi zasahuje až do textu, jindy zase pouze nad písmena. (snikrs)
  • Producent David Dobkin režíroval některé scény, které se musely natáčet znovu, což trvalo 3 týdny. (HappySmile)
  • Skupina "The Ramona Dynasty" z Riverside v Kalifornii si ve filmu zahrála místní školní kapelu. (HappySmile)

Reklama

Reklama