Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako žák základní školy měl John Farley nadváhu a byl pravidelným terčem posměchu a šikany svého tělocvikáře, pana Woodcocka. O třináct let později z něj je štíhlý muž, který právě s úspěchem vydal knihu o hubnutí. Proto ho pozve starosta jeho rodného města, aby mu předal symbolický klíč od města jako poctu. S hrůzou však zjišťuje, že se jeho ovdovělá matka Beverly hodlá znovu provdat - za toho sadistu Woodcocka! John se jí snaží vysvětlit, že ho tělocvikář v mládí šikanoval a že je to zlý člověk. Matka nad tím jen mávne rukou. To už je na něj moc a vymýšlí plán, jak se Woodcocka zbavit. Odmítá přijmout fakt, že s člověkem, který mu zničil celé dětství, by mohl trávit rodinné Vánoce. Nezbývá mu než napnout všechny síly, aby ji od tak neuváženého kroku odradil a vyrovnal si s učitelem své vlastní účty... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Pro mě fakt vtipná komedie se zabijáckym Billy Bob Thortonem. Jeho hodiny tělocviku mě fakt dostávaly, ale líbily se mi i vtipy mimo tělocvičnu. Velkej podíl na tom maj i ostatní herci. Sean William Scott je tu za slušňáka, ale byl mi sympatickej a Ethan Suplee prostě hrál Randyho z Earla a to mu jde nejlíp. Akorát ta blonďatá manažerka (nebo co to bylo) byla trapná. Moralita na závěr mi fakt nevadila, protože takhle to prostě v těchhle komediích chodí a prostě jsem se fakt zasmál. Nic víc, nic míň. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Bohužel ani Billy Bob Thorton ani Seann William Scott ten film nezvedli z průměru. Jsou to moji oblíbení herci a byli dobří, jako vždy. Jenže slabý příběh a takové vtipy nevtipy ten film srážely. Nebyla to vyloženě nuda ani žádný propadák, ale 80 minut stačilo až bohatě. Škoda, s takovýmlde obsazením s ez toho dalo vytřískat mnohem více. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Je to ta nejlepší komedie, co jsem kdy viděl. Né, dělám si srandu. Na to kolik se v hodinách tělocviku zažije srandy, tady toho bylo dost málo. Místo povídání a kecání mohli autoři začlenit více vtipných scének. Takto je to o dvou dobrých hláškách a jedné komické situaci, která se ještě k tomu stala náhodně při natáčení, kdy byl v cestě jediný výmol:-) Není-li tak? To byla řečnická otázka, vy chytráci:-)35% ()

Kjůkíí 

všechny recenze uživatele

Přípomnělo mi to základní školu, také jsme měli takového tyrana, alespoň já to jako malé dítě vnímal tímhle stylem. Kromě přísného pana učitele a pár vtipných scén se nic jiného nedělo, takže pokud o tenhle film příjdete, nemusíte probrečet celou dlouhou noc. Thornton je asi nejlepším hercem na place, i když je to stále slabé, kromě šikanování mu to moc nešlape. Scott, ten nepředvedl téměř nic, kromě scény s běžícím pásem, kdy si parádně namlátil. Susan Sarandon, škoda jí. ()

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Klasická průměrná americká komedie, která nepřináší naprosto nic nového ale taky se u ní docela pobavíte. Ale to už člověk zhruba tuší, sálá to odevšaď, fotky, hodnocení... prostě průměr. Film podle mě vyzdrivhuje Billy B. Thorton, který je na podobné role prostě stavěný, výraz jeho tváře často mluví sám za sebe a budete se smát čistě jen kvůli němu ;-) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Skupina "The Ramona Dynasty" z Riverside v Kalifornii si ve filmu zahrála místní školní kapelu. (HappySmile)
  • Producent David Dobkin režíroval některé scény, které se musely natáčet znovu, což trvalo 3 týdny. (HappySmile)
  • Billy Bob Thornton si počas filmovania scény wrestlingu so Seannom Williamom Scottom zlomil nohu. (ladko)

Reklama

Reklama