Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejuznávanějších raperů na světě, Curtis "50 Cent" Jackson, je hlavním hrdinou filmu. Marcus je zhrzený chlápek, se kterým se život nemazlil. Poté, co byla zavražděna jeho matka, se vrhne na dráhu drogového dealera a začne si užívat života. Příběh natočený na motivy skutečného života 50 Cent Jacksona. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (159)

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Nabízí se srovnání 50 Cent a Get Rich or Die Tryin' versus Eminem a jeho 8 Mile. Hodnocení uživatelů je u filmů velice podobné, pro mě však Get Rich or Die Tryin' zůstává daleko za druhým zmiňovaným filmem. V něčem se to liší- 50 cent je víc "gangsta" a jeho příběh je tak asi o něco drsnější, zajímavé jsou však oba přibližně stejně. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Jediná škoda a čo ma mrzí na filme, že aspoň stručne nepriblížil ako sa Fifty dopracoval na to, kde je teraz. Čo je s jeho ženou a dieťaťom a podobne. Ale inak som veľmi rád, že sa Fifty rozhodol zdokumentovať svoj život a objasniť každému(aj mne), kto si myslel, že je len posratý zazobaný rapper, čím musel prejsť a že jeho život nebola prechádzka ružovou záhradou. Dokonca sa mi páčili aj soudtrackové songy, čo je u mňa pri filmoch výnimka. 80%. ()

Reklama

Teapag 

všechny recenze uživatele

Další autobiografický snímek o raperovi. Skvělej film, ocení o zvláště ti, co poslouchají a mají rádi rap, stejně tomu bylo i 8.míle. Ději se nedá nic vytknout. Zobrazuje těžké začátky jednoho z nejznámějších raperů současnosti a i celkově je film moc povedený. Na filmu sem nenašel nic co by mě nudilo, nic špatného a tak mi prostě nezbila jiná možnost než dát pět hvězd. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Někdo, aniž tuší, kdo je Jim Sheridan, si to dá kvůli hudbě. Jiný je zvědav, co dělá Sheridan tam, kde se říká "ztratíš řetěz, ztratils koule". Mě zajímalo, proč má Sheridanův film tak nízké hodnocení a teď, když jsem ho viděla, musím říct, že i když se mi docela líbil, na jeho nejslavnější filmy opravdu nemá. Oceňuji, že se podařilo jakž takž ukočírovat kombinaci filmařského vkusu s místy kýčovitým pojetím "rapper-gangster-zač je toho loket" a taky hudbu, která sice není moje srdeční, ale tady mému uchu lahodila. ()

vince 

všechny recenze uživatele

Dosť dobréé. Som veľmi milo prekvapený a na rozdiel od niektorých uživateľov myslím že v tom chlapíkovi akože 50 centovi tkvie celkom slušný herecký potencial a vôbec nesklamal. Neviem nakoľko je to pravdivé lebo o 50 Centa som sa nikdy nezaujímal ale ak je z toho aspoň časť pravda tak mu patrí respect. 70% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Spevák Bono zoznámil Jima Sheridana s 50 Centom, lebo Sheridan sa vyjadril, že by s ním túžil spolupracovať. (Flipper)
  • 50 Centa prehovoril Terrence Howard, aby urobil jeho nahú scénu. (Flipper)

Reklama

Reklama