Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejuznávanějších raperů na světě, Curtis "50 Cent" Jackson, je hlavním hrdinou filmu. Marcus je zhrzený chlápek, se kterým se život nemazlil. Poté, co byla zavražděna jeho matka, se vrhne na dráhu drogového dealera a začne si užívat života. Příběh natočený na motivy skutečného života 50 Cent Jacksona. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (159)

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Nabízí se srovnání 50 Cent a Get Rich or Die Tryin' versus Eminem a jeho 8 Mile. Hodnocení uživatelů je u filmů velice podobné, pro mě však Get Rich or Die Tryin' zůstává daleko za druhým zmiňovaným filmem. V něčem se to liší- 50 cent je víc "gangsta" a jeho příběh je tak asi o něco drsnější, zajímavé jsou však oba přibližně stejně. ()

MiaMoonlight 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu se toho děje dost, ale je to celé takové nezáživné, jako když tím vším jen rychle proběhnete. Vím že porovnávat se nesluší a spousta z vás mě bude nsnášet za zmínku o 8 mile, ale i když 8 mile neukazuje život Shadyho od malička, tak má do sebe víc. A možná to je právě ono. Nějaký spád a děj. Tenhle film má prostě působit trvdě. Přece se tu vypráví o malým černochovi co prodává drogy a dělá spoustu dalších "dospěláckejch věcí". Co z toho ale divák má, když není jeho zažraným fanouškem? Po stránce filmové to je teda nic moc A to spíše nic než moc. ;) ()

Reklama

john.h 

všechny recenze uživatele

Vydařená černošská gangsterka. Jen jsem se po skouknutí nemohl rozhodnout, jestli si mám myslet, že černoši v americe jsou nemakačenka, který si dokážou vydělat mraky peněz jen ilegálním způsobem, nebo skupina lidí, který si žijou svým lifestylem a vydělávaj si šikovně i když se to neshoduje s pravidly moderní společnosti, ale je to na úrovni rozvojové země kdesi v Africe. Každopádně já osobně mám černošskou kulturu rád, hiphop mi nevadí (i když ten komerční už není přesně to pravý ořechový). Trochu mi ve filmu vadili kolumbijci, který byly ztvárnění trošku komicky se mi zdálo. Jako taková skupina legračne vyhlížejících dementů, ale přesto nebezpečných. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Jediná škoda a čo ma mrzí na filme, že aspoň stručne nepriblížil ako sa Fifty dopracoval na to, kde je teraz. Čo je s jeho ženou a dieťaťom a podobne. Ale inak som veľmi rád, že sa Fifty rozhodol zdokumentovať svoj život a objasniť každému(aj mne), kto si myslel, že je len posratý zazobaný rapper, čím musel prejsť a že jeho život nebola prechádzka ružovou záhradou. Dokonca sa mi páčili aj soudtrackové songy, čo je u mňa pri filmoch výnimka. 80%. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Film jsem měla doma dlouho, takže logicky časem přišla řada i na něj a já se podívala. Rozhodně jsem se nedívala s nějakými předsudky, ač hip hop, rap neposlouchám, nevadí mi jako nějaké jiné žánry, takže hudbu filmu nebudu velebit, ale ani zatracovat. Spíše mě zajímal samotný život 50 Centa, který je pestrý a pro film jako dělaný. Myslím, že se z toho nakonec dalo vykřesat více a bylo tam pár hluchých míst, ale ve výsledku u mě film rozhodně nedopadl špatně, spíše jako lehčí nadprůměr. Nevyhledám ho znovu v budoucnu, ale času nelituju. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu - přibližně 40 milionů dolarů; tržby v USA za první víkend - $12 020 807 (1652 kinosálů). (Steew)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 185krát, což je 1,38krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama