Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejuznávanějších raperů na světě, Curtis "50 Cent" Jackson, je hlavním hrdinou filmu. Marcus je zhrzený chlápek, se kterým se život nemazlil. Poté, co byla zavražděna jeho matka, se vrhne na dráhu drogového dealera a začne si užívat života. Příběh natočený na motivy skutečného života 50 Cent Jacksona. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (159)

Meinhart 

všechny recenze uživatele

Znam Jim Sheridana a velmi dobre znam i 50 centa a jsem fanda hiphopove muziky. Nicmene film nebyl prilis dobry, prilis hollywood na me. Takze reziser zklamal. No a padesataka vylozene nemam rad pro jeho sislaci flow, a ze znel jinak po prostreleny hudbe? No, neprislo mi. Presto pokusy o tento zanr filmu dopadaji mnohem hur, proto 3 hvezdy. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Kvázi životopis 50 Centa. On sám tvrdí, že asi 75% sa naozaj udialo aj v skutočnosti. Prekvapilo ma, aké zvučné režisérske meno sa podujalo na réžiu toho černošského gangsta filmu. A je vidieť, že sa nejedná o žiadnu komerciu. Dokonca by som povedal, že je až príliš civilne natočený. A kľudne by mohol mať o švrťhodinku kratšiu stopáž. Ale inak fajn - v pohode film "z ulice", 50 Cent je obstojný (ale nič extra), zato Terrence Howard ukazuje prvotriednú robotu a aj Adewale Akinnuoye-Agbaje a Joy Bryant-ová boli vynikajúci. Hudba ok. Vpoho film, ktorý neurazí, ale ani ničím silným neprekvapí. 7/10 ()

Reklama

Idealista 

všechny recenze uživatele

S tím to filmem je to jako s hip hopem - spousta kecú , spousta " životních mouder" . Pro fandy hip hopu extra záležitost ale pro fandy filmů jen průměrné řemeslo ( jeden z nejslabších Sheridenových filmů ) postradající srdce a kouzlo 8 míle . Viděl jsem koncert 50 Centa a ten mě oslovil daleko víc ( na podiu je přirozenější než ve filmu ale i tak žádná sláva ). ()

MiaMoonlight 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu se toho děje dost, ale je to celé takové nezáživné, jako když tím vším jen rychle proběhnete. Vím že porovnávat se nesluší a spousta z vás mě bude nsnášet za zmínku o 8 mile, ale i když 8 mile neukazuje život Shadyho od malička, tak má do sebe víc. A možná to je právě ono. Nějaký spád a děj. Tenhle film má prostě působit trvdě. Přece se tu vypráví o malým černochovi co prodává drogy a dělá spoustu dalších "dospěláckejch věcí". Co z toho ale divák má, když není jeho zažraným fanouškem? Po stránce filmové to je teda nic moc A to spíše nic než moc. ;) ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že 50 Cent to neměl v životě lehký, ale jeho herecký výkon se rovná bodu mrazu. Hudba je poslouchatelná a od režiséra, jako je Jim Sheridan jsem čekal mnohé. Bohužel vcelku neslaný film, který místy hodně nudí a připadal mi až moc natahovaný. Nevtáhlo mě to, nikomu jsem nefandil a dění na plátně mě bylo ukradené. Film, který nenadchne ani neurazí a nemám potřebu ani chuť vidět podruhé. Mé hodnocení 2,5 hvězdičky… ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • 50 Centa prehovoril Terrence Howard, aby urobil jeho nahú scénu. (Flipper)
  • Marcusovo vězeňské číslo (91595) se shoduje s opravdovým Curtisovým číslem, jen v první číslici, je jí devítka - 94R6378. (Candice)

Reklama

Reklama