Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejuznávanějších raperů na světě, Curtis "50 Cent" Jackson, je hlavním hrdinou filmu. Marcus je zhrzený chlápek, se kterým se život nemazlil. Poté, co byla zavražděna jeho matka, se vrhne na dráhu drogového dealera a začne si užívat života. Příběh natočený na motivy skutečného života 50 Cent Jacksona. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (159)

Brano 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo v štýle 8. míľa, ale dostal som úplne niečo iné. Film sa venuje jeho gangsterskej minulosti, ktorá ma vôbec nezaujala. Hlavná postava, teda samotný "50 Cent" je mi od začiatku nesympatický a jeho hudba sa mi nepáči. V úvode to ešte vyzeralo nádejne, ale potom to už bolo dosť nezáživné. Tieto "drsné" filmy z čiernych štvrti veľmi nemusím. ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Hopery teda vážně nemusim a ke shlídnutí tohohle jsem byla tak trochu donucená, protože mě ostatní přehlasovali, ale teď toho fakt nelituju. Nebylo to jen o hip hopu čeho sem se bála, byl to smutnej a realistickej příběh, který za skouknutí rozhodně stál. Z 50Centa by si měla vzít příklad Paris Hilton. Fifty totiž zvládá levou zadní jak hraní tak i pěveckou kariéru, zato Hilton je levá ve všem. ()

Reklama

ecis 

všechny recenze uživatele

Aj napriek mojim velkym nesympatiam ku cernoskej hudbe, rapu, hip-hopu, velkych retazi okolo krku, drsnych tvari, vytahanych gati, “vyberanemu slovniku”, ma tento film urcitym sposobom zaujal a priniesol mi celkom dobry a priemerny pribeh, v ktorom prekvapivo podava dobry vykon aj 50 Cent – ale rapovanie asi predsa mu ide lepsie :). ()

Meinhart 

všechny recenze uživatele

Znam Jim Sheridana a velmi dobre znam i 50 centa a jsem fanda hiphopove muziky. Nicmene film nebyl prilis dobry, prilis hollywood na me. Takze reziser zklamal. No a padesataka vylozene nemam rad pro jeho sislaci flow, a ze znel jinak po prostreleny hudbe? No, neprislo mi. Presto pokusy o tento zanr filmu dopadaji mnohem hur, proto 3 hvezdy. ()

marshall 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem Get rich or die tryin zkouknout ještě jednou, než připojim svůj komentář, ale to počká. Jsem za jedno s verbstem a lidem, podobného názoru. Pravda, jako fanoušek rapu neni problém, abych se podobnou věcí, nadchnul, co však ale nechápu je, proč někdo, kdo k rapu cítí odpor na podobné filmy kouká?? Proto, aby napsal k takovému dílu ODPAD?? Takže pokud někdo má podobný nápady, tak ať rovnou ohodnotí Eminemovu 8 mile anebo podobné Hustla and Flow. Teď ale k filmu, pět hvězdiček nedám, ty si schovávám pro 8 mile, poněvadž obsahuje více rapových a odvažím se prohlásit i kvalitnějších a propracovaných hudebních sekvencí, nicméně se 50 cent, stejně jako Eminem, vyklubal v slušného herce. Hip-hopu zazní ve filmu plno a na násilné scénky neni film taky chudý. Bod dolu přičítám 50 Centovi a jeho neutuchajícím touhám ukazovat všude svoje svaly a tragickýmu českýmu překladu názvu filmu. Jediný dvě vady na kráse na jinak plnohodnotným filmu... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Marcusovo vězeňské číslo (91595) se shoduje s opravdovým Curtisovým číslem, jen v první číslici, je jí devítka - 94R6378. (Candice)
  • Náklady na výrobu - přibližně 40 milionů dolarů; tržby v USA za první víkend - $12 020 807 (1652 kinosálů). (Steew)
  • 50 Cent napozeral všetky filmy Jima Sheridana, aby sa pripravil na svoju rolu. Jeho najobľúbenejší je The Boxer (1997). (Flipper)

Reklama

Reklama