Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z nejuznávanějších raperů na světě, Curtis "50 Cent" Jackson, je hlavním hrdinou filmu. Marcus je zhrzený chlápek, se kterým se život nemazlil. Poté, co byla zavražděna jeho matka, se vrhne na dráhu drogového dealera a začne si užívat života. Příběh natočený na motivy skutečného života 50 Cent Jacksona. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (159)

R4D0 

všechny recenze uživatele

Každému takémuto filmu kde je lepšie povedané vystupuje hip-hopová scéna alebo graffity scéna bez problémov dávam 5*.Ale prečo som nedal aj takémuto filmu päť?Možno preto že film ma miesta pri ktorých človek zaspáva a upadá do bezvedomia následkamy nudy.Tento film je na niektorých miestach príklad ale len na niektorých nebyť tích miest a byť viac akcie tak dám pekných päť ale bohužial je tam to čo tam je tak preto len tri*. ()

Raven0 

všechny recenze uživatele

Hned zpočátku musím přiznat, že nejsem černoch a hip hop také není zrovna můj šálek kávy. Spíše naopak, českým rádoby nezávislím "ghetto" hip hoperům se s chutí vysměji, ale tento film byl pro mne příjemné překvapení. Solidní gangsterka, kde drogy a zbraně prohrávají svou bitvu proti hudbě. Tento film určitě dodá spoustě mladých američanů naději na to, že si také splní svůj prima "americký sen". Ale mě jde spíše o to, že docela slušně pobavil... ()

Reklama

Teapag 

všechny recenze uživatele

Další autobiografický snímek o raperovi. Skvělej film, ocení o zvláště ti, co poslouchají a mají rádi rap, stejně tomu bylo i 8.míle. Ději se nedá nic vytknout. Zobrazuje těžké začátky jednoho z nejznámějších raperů současnosti a i celkově je film moc povedený. Na filmu sem nenašel nic co by mě nudilo, nic špatného a tak mi prostě nezbila jiná možnost než dát pět hvězd. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Nabízí se srovnání 50 Cent a Get Rich or Die Tryin' versus Eminem a jeho 8 Mile. Hodnocení uživatelů je u filmů velice podobné, pro mě však Get Rich or Die Tryin' zůstává daleko za druhým zmiňovaným filmem. V něčem se to liší- 50 cent je víc "gangsta" a jeho příběh je tak asi o něco drsnější, zajímavé jsou však oba přibližně stejně. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Nebylo tak zas až takové utrpení, jako jsem na první pohled čekal od černého gangsta-hip hop filmu. Půldollar je docela v poho, ale úplně to kladný charisma z něj nevyzařuje. Za to tu zápornou stranu skvěle reprezentuje Mr. Eko. A role šéfa je Billu Dukeovi ušitá snad na míru. I když nepatřím mezi milovníky tohoto žánru, tak jsem to v tomhle filmu zvládnul. Byl to průměr ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu - přibližně 40 milionů dolarů; tržby v USA za první víkend - $12 020 807 (1652 kinosálů). (Steew)
  • Marcusovo vězeňské číslo (91595) se shoduje s opravdovým Curtisovým číslem, jen v první číslici, je jí devítka - 94R6378. (Candice)

Reklama

Reklama