Reklama

Reklama

Tráva

(seriál)
Trailer
USA, (2005–2012), 44 h 12 min (Minutáž: 26 min)

Tvůrci:

Jenji Kohan

Hrají:

Mary-Louise Parker, Hunter Parrish, Alexander Gould, Kevin Nealon, Justin Kirk, Elizabeth Perkins, Allie Grant, Andy Milder, Tonye Patano, Romany Malco (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(102)

Obsahy(1)

Americký komediálně laděný seriál vypráví o osamělé matce Nancy Botwinové, která po manželově smrti začne pokoutně prodávat marihuanu, aby uživila rodinu. A přitom nakoukne do lecjakých tajemství skrývajících se za domovními dveřmi sousedů... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

T2

všechny recenze uživatele

__Weeds: 2.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $6,311,020 //počet predaných kusov 240,276 ║ __Weeds: 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $4,293,251 //počet predaných kusov 171,889 ║ __Weeds: 4.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $9,507,366 //počet predaných kusov 414,292 ║ __Weeds: 5.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $4,441,035 //počet predaných kusov 193,641 ()

klerik 

všechny recenze uživatele

SEX V MESTE+SOPRANOVCI Plný počet nedám, ale je to sakramentsky blízko, no na zdielanie môjho nadšenia treba vidieť minimálne :) celú 1 sériu. Ako tu už padlo, Zhulené ZÚFALÉ MANŽELKY je celkom dobré prirovnanie, len tu je mix humoru a drámy oveľa tvrdší a nekompromisnejší (ale aj absurdnejší). Seriál sa mi dostal pod kožu aj vďaka tomu, že ani pri humore ani pri kšeftovaní netlačí na pílu, ale spolu to funguje znamenite... ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

VÍŠ CO? DNESKA UDĚLÁM NĚCO ZŘEJMĚ ILEGÁLNÍHO. Už zase? Středostavovská matka, která pro přežití své rodiny udělá téměř cokoli a pak se diví, že její činy mají poněkud drsnější následky. Sem tam nějaký ten deus ex machina, občas velice nadnesené, ale i tak se to dá pobrat. Příjemný Albert Brooks a vynalézavý úvodní titulek ve čtvrté řadě. --- Tráva měla skončit odletem do Kodaně, byl by to příjemně otevřený konec, snaha o to, aby každá z postav po letech došla svému osudu, vedlo tak akorát ke křeči.70%. ()

danecek24

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - cena (1) - 63. ročník (za rok) 2005 - *Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Mary-Louise Parker + nominace (9) - 63. ročník 2005 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Elizabeth Perkins, 64. ročník 2006 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Mary-Louise Parker, Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Elizabeth Perkins, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Justin Kirk, 65. ročník 2007 - Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Mary-Louise Parker, 66. ročník 2008 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Mary-Louise Parker ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Nic na plat, co se týká posouvání hranic politické (ne)korektnosti na televizních obrazovkách je Showtime v dnešní době ještě o pár koňských délek před konkurenční HBO. Po masovém vrahovi a těžce promiskuitním spisovateli v případě Weeds pasuje do role hrdinů matku-dealerku Nancy, jejího doslova úchylného švagra Andyho a jejich neméně vypečené přátele a známé z městečka Agrastic, kteří mají navzdory titulní písní proklamované uniformitě společnou jednu jedinou věc - velice vyhraněný vztah k marihuaně (brku, hulení, ganje, vyberte si). ()

Galerie (589)

Zajímavosti (26)

  • Většina seriálu je natáčena na Stevensonově ranči v Kalifornii. (Tom Riddle)
  • Českou stopou v seriálu se kniha Milana Kundery „Nesnesitelná lehkost bytí“, kterou čte Adelita (Seychelle Gabriel) v 11. epizodě 5. série. (Dixxx)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama