Reklama

Reklama

Tráva

(seriál)
Trailer
USA, (2005–2012), 44 h 12 min (Minutáž: 26 min)

Tvůrci:

Jenji Kohan

Hrají:

Mary-Louise Parker, Hunter Parrish, Alexander Gould, Kevin Nealon, Justin Kirk, Elizabeth Perkins, Allie Grant, Andy Milder, Tonye Patano, Romany Malco (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(102)

Obsahy(1)

Americký komediálně laděný seriál vypráví o osamělé matce Nancy Botwinové, která po manželově smrti začne pokoutně prodávat marihuanu, aby uživila rodinu. A přitom nakoukne do lecjakých tajemství skrývajících se za domovními dveřmi sousedů... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu jsem si všiml podobného ztvárnění, nebo chcete-li pojmutí, seriálu jako jsou Zoufalé manželky. Sarkastický humor v Trávě je báječný. Není sice tak častý, ale stojí za to. Abych byl upřímný, tak po prvním dílu jsem nevěděl jestli má cenu pokračovat ve sledování. Seriálu jsem dal šanci a po první sérii jsem spokojený. Vždyť ten vtip je až kolikrát dost ,,ujetý" (viz.v první sérii věcička pro ženy na baterky a její požívání, masturbace u počítače,...). Takže spokojenost. Tento seriál se snad ničeho nebojí. Jen tak dál. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Další výborný komediální seriál z USA s poměřně origiálním tématem o "Trávě". Pokud máte v oblibě seriály jako jsou Zoufalé manželky je tenhle seriál přímo pro vás. Seriál má výborné hlavní představitelky hlavně Mary Louise Parker, které si po pár dílech určitě zamilujete spolu s jejich černým humorem. Bravo! ()

Reklama

ladynka 

všechny recenze uživatele

Otravné ztvárnění maloměšťácké představy o měkkých drogách. Jejich disrtibuce je v pohodě, pokud se jí zabývá chudák mamina, co jinak nic neumí a je neschopná (kráva). Ale bacha, nebude ji přece prodávat nezletilcům, to se nedělá. Dospělí si s drogou poradí, ti jsou zodpovědní. Obecně si ten seriál hraje na to, jak je kolem drog a vztahů cool s tunou hlášek, ale ve skutečnosti zůstavá zkostnatělý a povrchní s černbílými postavami. Naprostý opak Breaking Bad. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Problém Weeds je že se tváří všelijak, několik první epizod mě vůbec nenavnadilo a jentak tak sem je dokoukal, pak ale přišel jakýsi zvrat a seriál začal být Vtipný, propletený, smutný a postupem času ukazuje že ani pořádné drama mu není cizí. Postavy sem si doslova zamiloval a tak trochu zapadl do jejich nenormální rodinky. Závěr druhé serie by se mohl promítat jako prezentace slova "prekérka" :-) Jestli bude mit seriál stejnou tendenci jako zhruba od poloviny 1. a celé 2. série, nebudu mít problé mu dát plný počet. ()

Tommy987 

všechny recenze uživatele

Showtime rulez! "Hrdinom" jedného seriálu je sympatický sériový vrah a teraz ovdovelá matka, ktorá pre zabezpečenie svojich dvoch synov robí to, čo by urobila každá starajúca sa mamička - predáva trávu. Je to krásne nekorektné, veľmi nadnesené a ešte viac zábavné. Niekedy síce logika nefunguje na jednotku (v jednej časti má Nancy ešte ťažké finančné trable a jednu-dve neskôr už je nielen že všetko v pohode, ale už si otvára pekáreň a kupuje stuff za 14 tisíc...), ale na 9 / 10 za prvú season (ktorú som zhltol za deň) to i tak v pohode vystačí. ()

Galerie (589)

Zajímavosti (26)

  • V jedné epizodě chce Shane baterky do svého Nintenda DS. To je ale chyba, protože Nintendo DS má dobíjecí baterii. (Tom Riddle)
  • Natáčení probíhalo v USA v Kalifornii, konkrétně v Santa Claritě, na Manhattan Beach a v Los Angeles. (KajusaK)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama