Reklama

Reklama

Tráva

(seriál)
Trailer
USA, (2005–2012), 44 h 12 min (Minutáž: 26 min)

Tvůrci:

Jenji Kohan

Hrají:

Mary-Louise Parker, Hunter Parrish, Alexander Gould, Kevin Nealon, Justin Kirk, Elizabeth Perkins, Allie Grant, Andy Milder, Tonye Patano, Romany Malco (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(102)

Obsahy(1)

Americký komediálně laděný seriál vypráví o osamělé matce Nancy Botwinové, která po manželově smrti začne pokoutně prodávat marihuanu, aby uživila rodinu. A přitom nakoukne do lecjakých tajemství skrývajících se za domovními dveřmi sousedů... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Seriál, který má svůj příběh, je humorný, občas nějaké drama, ale hlavně nečekané zvraty, které ve většině případů vyústí ve výbuch smíchu. Nancy je taková netradiční mamča, která se dokáže postarat hlavně o sebe, ale snaží se ochránit i svou rodinu. Andy, strejda, který je svůj a svým charizma zaujme nejednu ženu. Synové velký pěstitel a malý vrah. Kombinace tohohle všeho prostě nemohla dopadnout jinak než v seriálu. ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Především z počátku byl seriál zajímavý. Místy srandovní, místy napínavý a plný zajímavých zvratů. Svůj vrchol podle mého Weeds zažila na přelomu druhé a třetí série. Bohužel to však ve 4. sérii začalo jít z kopce. Díly čtvrté série už nezačínají písničkou Little Boxes, bez které Weeds prostě už není Weeds. Příběh se navíc přesouvá do jiných končin a atmosféra předchozích dílů je tatam. Ke sledování páté série mě již téměř nic neláká. Už to považuji za zbytečné nastavování a vaření z vody. Když si tedy odmyslím slabší vývoj od čtvrté série, tak seriál hodnotím za 4* a můžu ho doporučit všem, kdo mají rádi drsný humor a jazyk a taky trochu toho napětí. ()

Reklama

T2

všechny recenze uživatele

__Weeds: 2.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $6,311,020 //počet predaných kusov 240,276 ║ __Weeds: 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $4,293,251 //počet predaných kusov 171,889 ║ __Weeds: 4.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $9,507,366 //počet predaných kusov 414,292 ║ __Weeds: 5.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $4,441,035 //počet predaných kusov 193,641 ()

Tommy987 

všechny recenze uživatele

Showtime rulez! "Hrdinom" jedného seriálu je sympatický sériový vrah a teraz ovdovelá matka, ktorá pre zabezpečenie svojich dvoch synov robí to, čo by urobila každá starajúca sa mamička - predáva trávu. Je to krásne nekorektné, veľmi nadnesené a ešte viac zábavné. Niekedy síce logika nefunguje na jednotku (v jednej časti má Nancy ešte ťažké finančné trable a jednu-dve neskôr už je nielen že všetko v pohode, ale už si otvára pekáreň a kupuje stuff za 14 tisíc...), ale na 9 / 10 za prvú season (ktorú som zhltol za deň) to i tak v pohode vystačí. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Další výborný komediální seriál z USA s poměřně origiálním tématem o "Trávě". Pokud máte v oblibě seriály jako jsou Zoufalé manželky je tenhle seriál přímo pro vás. Seriál má výborné hlavní představitelky hlavně Mary Louise Parker, které si po pár dílech určitě zamilujete spolu s jejich černým humorem. Bravo! ()

Galerie (589)

Zajímavosti (26)

  • Letecký záběr z úvodních titulků je ve skutečnosti na městečko Calabasas v Kalifornii. (Tom Riddle)
  • Českou stopou v seriálu se kniha Milana Kundery „Nesnesitelná lehkost bytí“, kterou čte Adelita (Seychelle Gabriel) v 11. epizodě 5. série. (Dixxx)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama