Reklama

Reklama

Mladý Thajec Kam se vydává na cestu do Austrálie, aby získal nazpět svého ukradeného slona. S pomocí vychytralého policejního detektiva brzy zjišťuje, že pachatelem je tajemná žena vlastnící obchod pojmenovaný Tom Yum Goong. V nerovném měření sil s mnoha protivníky se Kamovi hodí jeho vynikající bojové schopnosti. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (348)

petero 

všechny recenze uživatele

Oproti Ong-bak je horší vo všetkom ako scenárom tak aj bojovími scénami (o tom, že Tony Jaa nieje herec nikto nepochybuje ale to ani nevadí). Všetci ľudia sa tu nechajú mlátiť čo je vyditeľné až hrôza, ruky sa lámu akože, každý máme plece, lakeť i zápestie. Ak Tony Jaa v dobrom filme tak Ong-bak. Toto je ... trápne. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Ako decko som v miestnej cukrarni hraval jednu coin-up hru. V principe to bola bojovka na sposom Streets of rage, alebo Double dragon. A bola tam zapletka, ktora a tykala toho, ze idete oslobodit uveznene zvierata. No a t tom presne je The Protector. Dejova zapletka sa tyka, zachrany unesenych slonov, a vo filme to vyzera tak, ze hrdina niekoho stretne da mu na drzku a ide dalej. Avsak pani a dami, Tony Jaa to roby z OZAJSTNYM stylom. To co predvadza je priam neuveritelne. Ziadne efekty, vsetko rucne ovedena praca. Na dej zabudnite. Bruce Leeho filmy taktiez dejovo nevynikali. Toto je cisty pozitok s bojovych (kaskaderskych) umeni. Fantazia. 10/10 ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Faster, Stronger and Anger. Tony Jaa je peklo. Ten člověk asi přijel vylidnit Austrálii. Je to neuvěřitelné co vše Tony dokáže, hlavně ty jeho skoky do lidí koleny napřed v plné rychlosti jsou zkrátka maso. Ano děj a dialogy jsou prakticky úsměvné, ale bože ty bojové scény. Ty neskutečně dlouhé sekvence bez střihu, hlavně na točivých schodech. Fantazie! Tony jen zařve "Kde mám slona?!" ... A začnou se dít věci! ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Ong-bak 2 - bigger, louder, uncut :-) . Kvalita filmu ako celku je este horsia ako u Ong-baku (ledva za 3*), ale najdolezitejsie je to, ze bojove sceny podstupili vykonostny up-grade. Tak preco potom tych vyslednych 5*? Ta 4* je za to, ze vo filme sa celkovo hovori styrmi druhmi jazykov :-) a spolu s May sme to videli na azijskom kontinente, v azijskom kine s pravym azijskym publikom. Nezabudnutelne. A 5* je za vskutku nesmrtelny zazitok - ako sa na spravnu slavnostnu predpremieru patri, film prisla uviest samotna hlavna hviezda - Tony Jaa (pre pravovernych vyznavacov jeho skutocneho mena inymi slovami Phanom Yeerum). Nielenze som si s nim tleskol, ale May ma od neho aj podpis so srdieckom ako i video a viacere fotky. A na taky zazitok je aj 5* malo... :-) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí uncut verze jsem pouze seděl a kroutil hlavou. Tony Jaa je ďábel. V závěru filmu brutálně láme všechny možné kosti, přeřezává svaly a ukazuje, kdo vládne světu bojových umění. Kdyby Protector strávil méně času nudnými pasážemi, byl kratší a obsahoval jen akční scény, nebyl by důvod k námitkám. Bohužel tomu tak není. Tony Jaa se vydává po stopách svých dvou slonů a divák jen žasne, co dokáže tenhle mladý Thajec za věci, aby zachránil "unesená" zvířata. Ve filmu jsou celkem tři výjimečné akční scény. Jedna velmi dlouhá cesta Tonyho k bossovy přes celou restauraci (hotel?). Druhá je bitka postupně s třemi soupeři přes machrujícího capoeristu Lateefa až k wrestlingové postavě Nathana Jonese(snad se nepletu). Poslední třetí je závěr filmu, ve kterém i přes bodnutí do břicha vytahuje nejbrutálnější údery, poskakuje jako opice a aby toho nebylo málo vzpomene si na staré učení, které znehybní soupeře. Tyhle scény by mě stačili na 5*, ale zbytek to natolik kazí, že slabé 3 jsou více než dost. Já bych pro svého mazlíčka nedokázal udělat to, co Tony... :) ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Thajský ministr Thaksin Shinnawat se osobně účastnil premiéry filmu v Bangkoku v Thajsku. (HellFire)

Související novinky

Tony Jaa sa vracia

Tony Jaa sa vracia

05.08.2005

V thajskom akčnom filme Ong-Bak sa dovtedy neznámy borec Tony Jaa predviedol v plnej sile, film sa stal veľkým hitom vo viacerých kútoch sveta (a dotiahol to dokonca aj do našich kín) a Tonyho začali… (více)

Reklama

Reklama