Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

Bachy 

všechny recenze uživatele

Na světě není nic lepšího než South Park a toto je krásná ukázka všem těm, kteří kroutí hlavou. Nikdo nemá inteligentnější humor než duo Parker/Stone a nikdo není originálnější. Tohle je silný kalibr. 11tá série přinesla spoustu dokonalých dílů s touto rozsáhlou trilogií v čele. Nadupanější části South Parku opravdu najdete těžko. Butters dostal hodně prostoru a tak to má být. U žádného jiného filmu neplatí lépe:"Uvidíte, co jste ještě neviděli." Parker se Stonem pořád sypou jeden originální nápad za druhým a ten z Imaginationland by jim vyšel na mnoho dalších filmů. Klenot. Chvála, chvála, chvála -> šestihvězdičkový film. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Spojení tří epizod jednoho z mých nejoblíbenějších seriálu a také jedné z věcí na kterou se koukám, když se hodně nudím, protože mně vždy pobaví, byl skvělý nápad!!! Takto můžeme koukat něco málo přes hodinu na pořádnou dávku humoru. Humor je sice sprostý, ale je neuvěřitelně zábavný. Tvůrci Trey Parker a Matt Stone si zde berou na mušku hned několik věcí a lidí. Nejvíce mně pobavila scéna s Michaelem Bayem, Kurtem Russellem a nebo Melem Gibsonem! Rovněž si berou na mušku několik velice znamých filmů, a dělají z toho prostě parádní zábavu. Navíc, každý kdo se v South Parku vyskytne, tak hazí hlášky o sto šest! A některé, nebo-li spíše většina hlášek mně opravdu donutila se smát! Sice ten děj, že teroristé zaútočili na naši představivost je hovadina (vtipně udělaná hovadina), ale to můžeme vidět právě jen v South Parku, takže to se dá odpustit. Prostě bomba a na závěr bych ještě chtěl dodat: Kyle, suck my balls!!! ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi bylo určitě lepší. Tady mě vzal hlavně Al Gore přeslečený za nějakého Supermana, dále nebyly špatné Camea Kurta Russella a Predátora. Co se týče linie s Imaginationland je to jasně 5 hvězdičkový nářez, ale co proboha mělo znamenat neustálé omílání těch koulí? Cartman tentokráte zklamal na célé čáře. Ale jelikož téma South Park mě vždy potěší nebojím se pustit film kdykoli znovu a královsky se bavit. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Svojí délkou tak akorát. Výborný námět, kdy střety fantasy postav přivádějí záchvaty smíchu už jen sami o sobě. Potěšil návrat woodland critters" (hláška Jasona Vorheese: "Nechtěl bych potkat kluka, který vymyslel tyhle potvory.") a různé odkazy na filmy jako Stargate, Saving Private Ryan, Lord Of The Rings a další. Sráží to akorát později už zbytečně natahovaná zápletka se sucking Cartman's balls. ()

trojtmberk 

všechny recenze uživatele

Nějak sem se s chlapcema chvilku nepotkal, o to větší byla moje radost, že se ani krapet nezměnili a pořád vymejšleji krásný nesmysly. Před představivostí tvůrců smekám a někdy se mi ani nechce věřit, že tohle daji dohromady, aniž by své fantazii pomohli nějakejma chemikáliema. Tak a teď všeho nechám, jdu koupit nějaký sítě a jiný užitečný věci pro lov Leprikona a dál už se samo ukáže jak to bude dál. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama