Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

sharky 

všechny recenze uživatele

" - Počkat, něco se k nám blíží. Leze to z křoví, je to...To je jenom malá veverka. A mluví. - Ta malá veverka mluví. - Jé, vymyšlená mluvící veverka. Zeptej se jí, co ví o teroristickém útoku. - Počkejte, má tu i kamarády. Je tu celá řada lesních zvířátek. - Počkat, lesní zvířátka... - Je tu mluvící medvěd a bobřík. Jsou to nejspíš vánoční zvířátka. Ahoj. Nazdárek. - Dostaňte vojáky odtamtud! - Co? - Řekněte jim, ať hned vypadnou! - Co se děje? - Tomu méďovi začínají červeně svítit oči. Nazdárek, zvířátka, nevíte náhodou... - Kurte Russele, co se tam děje? - Znásilňují mě! Znásilňují mě! - Zmiz odtamtud, Kurte Russele! - Znásilňují nás všechny! To bolí! Znásilňují nás a to bolí!" Elitní komando americké armády v čele s Kurtem Russellem znásilněné lesními zvířatky je jen slabý odvar z toho, co nabízí tato South park trilogie. Humor je ještě drsnější než v Pekle na zemi. Jsou tu věci, kterým byste nikdy neřekli že se můžete smát (roztomilá vevereka vysvetluje, ze roztomile jahudce nestaci jen vyriznout oko, je traba ji donutit, aby ho snedla a nekdo ji...ehm...no zkratka nacural do prazdneho dulku) , ale ono to přesto nějakym podivnym zpusobem funguje... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec Cartmanovy koule byly úspěšně vylízány, Kurt Russell s Pepkem námořníkem řádně znásilněni lesními zvířátky a Ježíš s M60 spolu se Santou seřezali všechny zlý představy včele s mědvědoprasočlověkem, Fredy Krugerem, Pinheadem a Jasonem Voorheesem. Prostě vše jak má být + dokonalý "camea" Michaela Baye, Shyamalana a Mela Gibsona ()

Reklama

Mihail123 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že sa nejedná o normálny film, ale o spojené časti je to neskutočne zábavné. Parker a Stone si robia srandu zo všetkého, ale naozaj VŠETKĚHO - a na moje prekvapenie ono to funguje perfektne. Scéna s M. N. Shyamalanom, Mel Gibsonom a Michaelom Bayom je jednoznačne najlepšia z celého filmu (Oh, my nipples, it hurts when i twist them. Ou Yeah!) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tenhle South Park bych popsal jako tvůrčí skomírání dvojice Parker / Stone ,která začala vykrádat sama sebe a zamopěla co je opravdová sranda.Pryč jsou drsné,až opravdu amorální podtexty v jejich humoru,chybý tomu jiskra,břitkost a Kenny.Zoufalou snahou je zapojení imaginárního světa...které nabízí spoustu možností,bohužel dvojice režisérů stím naložila prachbídně.Suché fóry,zbytečné kecy místo opravdové parodie a ku příkladu scénka s režiséry Bayem a Shymaly.....no tim hovadem jediného filmu ;-) je suchá jako Cartmanovy koule....ano,ano...dokola se opakující Eric,snažíc se celý film donutit Kayla o vylízání jeho varlat,každá druhá scénka je o tomhle tématu.Za začátku lehce vtipné,po čase stupidní a otravné.Buď jsem už z tohodle druhu humoru vyrostl,nebo prostě tvůrcům South Parku dochází šťáva,asi by si měli nechat vylízat koule :-D pár vtípkům jsem se zasmál,ale šlo spíše o ten půl / na půl nucený úšklebek a jednou jsem opravdu vyprskl smíchy,když se jako zlá představivost objevila lesní roztomilá zvířátka,která epesním způsobem vymýšlela jak umučit Princeznu Jahůdku,ovšem díky trapnému znásilnění Kurta Russela zase klesla :-D Hold není to,co bývalo 55%. ()

trojtmberk 

všechny recenze uživatele

Nějak sem se s chlapcema chvilku nepotkal, o to větší byla moje radost, že se ani krapet nezměnili a pořád vymejšleji krásný nesmysly. Před představivostí tvůrců smekám a někdy se mi ani nechce věřit, že tohle daji dohromady, aniž by své fantazii pomohli nějakejma chemikáliema. Tak a teď všeho nechám, jdu koupit nějaký sítě a jiný užitečný věci pro lov Leprikona a dál už se samo ukáže jak to bude dál. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama