Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

cubajz 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je luxus!! Sice mi chvilku trvalo než jsem přivykl nové modernější animaci, ale když jsem viděl první krvavou scénu, tak mě počáteční nechuť vůči pokusům o lehké 3D přešla:). Zápletka filmu je velice originální a správně šílená a utahuje si z kultury i politiky - přesně jak to máme u south parku rádi. Ještě snad jedna výtka - film je sice přeplněný novými postavami, ale těch starých a dobře známých ze seriálu tu moc není (třeba Kenny se ve filmu, kromě pár minut na začátku, vůbec neukáže. Dokonce ani nechcípne!!). Dle Cartmanových slov: dej si trochu zmrzliny s ořechama navrch, Kyle! A hlavní ponaučení? Nenechte se ošálit roztomilýma lesníma zvířátkama - znásilní vás, vypíchnou vám oči, které vás donutí sežrat a nakonec vám nachčijou do prázdných očních důlků! svině.. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec Cartmanovy koule byly úspěšně vylízány, Kurt Russell s Pepkem námořníkem řádně znásilněni lesními zvířátky a Ježíš s M60 spolu se Santou seřezali všechny zlý představy včele s mědvědoprasočlověkem, Fredy Krugerem, Pinheadem a Jasonem Voorheesem. Prostě vše jak má být + dokonalý "camea" Michaela Baye, Shyamalana a Mela Gibsona ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

Na světě není nic lepšího než South Park a toto je krásná ukázka všem těm, kteří kroutí hlavou. Nikdo nemá inteligentnější humor než duo Parker/Stone a nikdo není originálnější. Tohle je silný kalibr. 11tá série přinesla spoustu dokonalých dílů s touto rozsáhlou trilogií v čele. Nadupanější části South Parku opravdu najdete těžko. Butters dostal hodně prostoru a tak to má být. U žádného jiného filmu neplatí lépe:"Uvidíte, co jste ještě neviděli." Parker se Stonem pořád sypou jeden originální nápad za druhým a ten z Imaginationland by jim vyšel na mnoho dalších filmů. Klenot. Chvála, chvála, chvála -> šestihvězdičkový film. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jedna z najhorších epizód jednej z najlepších sérií South Parku natiahnutá do troch dielov a neskôr zostrihaná do jedného filmu. Čistá exhibícia pozbieraných postáv v príbehu, ktorý by možno mal grády, ak by mal 20 minút a nie cez hodinu. Navyše to viac pôsobí ako disneyovka než ako southparkovská absurdita. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Toto bolo poslabšie a som rád, že z toho Matt a Trey neurobili druhý celovečerák, ako pôvodne plánovali. Je to slušný námet na jednu epizódu, v troch už je to priam neznesiteľne rozťahané (running joke s lízaním Cartmanových gulí vôbec nefunguje). Hoci... kde inde uvidíte, ako Ježiš zabije Pinheada a votrelca a Pepek Námorník dá nakladačku Darth Maulovi? :-) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama