Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (284)

anais odpad!

všechny recenze uživatele

Nic debilnějšího v kině jen tak nepotkáte. Trapně nevtipné, až se tomu člověk musí smát. Amatérské. Naprosto otřesný výkon hlavní představitelky. Je tu tolik scén, které asi mohli být vtipné, ale končí jejím podivným xichtěním, až je člověku líto že tahle teenagerská pitomost není aspoň o píď lepší. Od začátku do konce jsem byl v nejistotě zda to tvůrci myslí vážně nebo parodují, co se dá. Vzhledem k nekonečnému, přesladkému konci, to asi mysleli vážně. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

I 58% mi příjde dost! :) Nevadí mi, že je to absurdní, vadí mi, že je to extra absurdní a to tak, že máte pocit, jakoby to tvůrci nemohli myslet ani vážně. No, vyloženě mě tyhle "komedie" neštvou, ale nic dobrýho jsem v tomto případě opravdu nenašel, celé je to debilní po všech stránkách a pokud už nějaké romantické komedie podobného druhu, tak alespoň né tak přehnané a se zápletkou, kterou ocení možná tak 12ti leté dítě. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Od této komedie jsem nic nečekal. Spíš jsem si řekl, že to zkusím a a uvidím, kdyžtak to po půl hoďce vypnu. Ale nevypnul. Byl jsem velice mile překvapen z tohoto počinu. Bylo to celkem svěží, vtipné a zábavné a výborně jsem se u toho bavil. Občas jsem se fakt neskutečně zasmál, občas normálně a občas pousmál. Ale dobře se celý film bavil a celkem rychle to uteklo. Samozřejmě to není nějaké veledílo (proto ty 3*), nicméně účel to splní a dobře se pobavíte. Jsem spokojen a klidně bych se mrknul s chutí znovu. Howgh! ()

hudryhudry 

všechny recenze uživatele

Přesladká roztomiloučká hovadinka s krásným happyendem. Film je určen pro náctileté dívky, které touží po nedobytném chlapci a místo Amandy si představují samy sebe. V kině si pěkně popláčou, zasmějou se a jsou spokojený. Ale kluci, pokud hrajete fotbal, tak se na to opravdu nedívejte, mohlo by vás to položit. Jinak příjemná zábava, i když se herci trochu dost nepřirozeně ksichtí, slušná oddechovka. Ale ten ředitel byl fakt trapnej. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $33,741,133Tržby Celosvetovo $57,194,667Tržby za predaj DVD v USA $33,164,066 //počet predaných kusov 1,991,453║ Americký romantický Blafuj ako Backhem, kde sa nájde niekoľko slušne uletených odfrkov, mohlo sa tu stúpiť ešte troška na plyn aby to bola zábavnejšie jazda ale ako taká nič nekaziaca pohodovka sa to dalo. /60%/ ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně s koupelnou, kdy Duke (Channing Tatum) trefí Malcolma (James Snyder) ručníkem, ho opravdu zasáhl do oka. Jamesova reakce je tedy skutečná reakce na bolest. (ČSFD)
  • Během fotbalových scén Amandu Bynes zastupovala dablérka Shannon McDonald. (Dlee)
  • Mená filmových dvojičiek Violy (Amanda Bynes) a Sebastiana (James Kirk) sú inšpirované menami dvojčiat z divadelnej hry Williama Shakespearea “Trojkráľový večer alebo Čo len chcete“. (Dado)

Reklama

Reklama