Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Presne ten typ filmu, pri ktorom si poviem, že asi nemám nadhľad a krivdím jeho tvorcom. Ale keď ono je to tak bezbreho priehľadné a predvídateľné, že vydržať celú stopáž sa javí ako pretrpieť celú kvalifikáciu slovenských futbalistov na MS ( aktuálne by sa patrilo napísať CZ fotbalistov :-))) ). Za mňa nie, nie, nie. Odpískané. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Od této komedie jsem nic nečekal. Spíš jsem si řekl, že to zkusím a a uvidím, kdyžtak to po půl hoďce vypnu. Ale nevypnul. Byl jsem velice mile překvapen z tohoto počinu. Bylo to celkem svěží, vtipné a zábavné a výborně jsem se u toho bavil. Občas jsem se fakt neskutečně zasmál, občas normálně a občas pousmál. Ale dobře se celý film bavil a celkem rychle to uteklo. Samozřejmě to není nějaké veledílo (proto ty 3*), nicméně účel to splní a dobře se pobavíte. Jsem spokojen a klidně bych se mrknul s chutí znovu. Howgh! ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Jednou mě ty středoškolské příběhy omrzí - ale ještě ne. A ani nechci, aby se to stalo. Roztomilá holka přece pro svůj sen udělá cokoli a když se na ni navíc i pěkně dívá (protože Amanda Bynes byla tehdy ještě holka k pohledání), tak jí odpustím nějaký ten škleb navíc nebo přehnanou gestikulaci při vtipných dialozích. Několikanásobné zamilování, zklamání, opětovné zalíbení a nad tím vším dokonale hláškující pan ředitel. Jen ten fotbal mohl být uvěřitelnější. Na tréninku se mělo trénovat něco smysluplnějšího než nadhazování míčů a kopy z otočky a při zápase by se neměl dvakrát zastavovat čas a trhat pravidla. Ale i proto je Super náhradník tak oddechovou podívanou, právě díky té nutné dávce nadhledu. Jednou mě to sice omrzí - ale ještě ne. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak zrovna od týhle romantický komedie sem nic nečekal a ono to bylo fakt dobrý, samozřejmě, že příběh je trapně ohranej a mega giga ultra předvídatelnej, naprosto hladce sem uhod někdy na začátku, jak bude vypadat asi posledních 20 minut a fakt sem se v ničem nezmýlil, ale o to tady moc nejde. Zápletka s převleky je dostatečná pro posun v příběhu a vytváří docela dost prostoru pro vtipný situace, což je jenom dobře a Amanda Bynes je ve svý roli dost dobrá, ale jako kluk fakt nevypadá. Škoda jen toho trapnýho konce a nemyslim tim ten happy-end na to už sem si zvyknul ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tak toto je jeden z mojich najobľúbenejších mládežníckych filmov. Vznikol v čase, keď už som s futbalom skončil, ale ešte stále som bol doň zažraný. Navyše téma lásky v čase, keď sa mi páčilo jedno dievča na strednej škole a farebná vyhratosť na zaujímavej americkej škole, kde to žilo. Páčilo sa mi to od najmenších detailov, akým bol napríklad erb, ale bolo to troška trápne niekedy, ale to mi nevadilo. Veľmi zábavný a vtipný film a ešte aj romantika tam bola korektne zapojená. Živý a dynamický film so skvelou Amandou Bynes. Myslel som, že film Čo to dievča chce? bol jej najlepší, ale mám dojem, že toto bolo ešte lepšie. Veľmi roztomilé, akčné, škoda, že som nezažil takúto strednú. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Mená filmových dvojičiek Violy (Amanda Bynes) a Sebastiana (James Kirk) sú inšpirované menami dvojčiat z divadelnej hry Williama Shakespearea “Trojkráľový večer alebo Čo len chcete“. (Dado)
  • Scéna, kde Viola (Amanda Bynes) chodí po ulici a napodobuje chůzi mužů, byla natočená na skutečné ulici bez herců. (ČSFD)

Reklama

Reklama