Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy se rozmnožují jako myši. Každý je o něčem jiném, ale přesto jsou všechny na jedno brdo. V tomto případě se poměrně často budete chytat za hlavu a říkat si, co to zase ti Amíci natočili, protože některé scény jsou megatrapné. Amanda Bynes dobrá. Jako holka! Jinak teda nic moc no, pár dobrých scén. Děj je divný a rozháraný. A ten fotbal v americkém podání, no to je prča největší. Oni vůbec netuší ti Amíci. 40% ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tak co napsat k tomuto filmu? Já nevím, jednoduše nemám slov. Výborně jsem se pobavila, zasmála jsem se a Amanda Bynes byla jako vždy výborná. Tento film byl sice stejného scénáře, jako ostatní tohoto typu, který lze předvídat, ale na co? Proč jej budu předvídat, když jsem se dokonale bavila každou minutu. Asi nejvíce se mi líbil ten okamžik, když měla jít do kanceláře ředitele na nové škole, kam přestoupila, aby prorazila společně s dívčím fotbalem, když si myslela, že se o ní ví, málem se prozradila, když se podívám na příběh, tak, v jednoduchosti je síla, myslím si, že filmy s jednoduchým dějem a přitom vtipné, tak ty prorazí nejlépe. Tenhle film bych doporučila na zkrácení dlouhé chvíle nebo třeba na zlepšení nálady, protože opravdu dokáže rozesmát. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nevim ani proč, ale mě se tahle romantická komedie opravdu hodně moc líbila. Vím, že jsme to všechno už někde viděli, ale mě to zde opravdu bavilo a ani na chvilku jsem se nenudil. Amanda Bynes je správně roztomilá, Vinnie Jones má pěknou roličku, no celý to na poměry romantické komedie skvěle funguje ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nebudu se ptát, kde to sebralo tolik %. (58% - 25.12.2013). Ano, to je fakt moc. * dávám asi jen proto, páč jsem viděl už hodně, hodně horších filmů. A. Bynes je moc pěkná holka, ale tohle nefungovalo! Jako kluk byla nechutná, a upřímně 19-20 let bych jí tu netipoval ani za boha... Je to celkem jasná a předvídatelná pohádka pro 12-letý holky, co víc k tomu dodat... ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Amanda Bynes je neuvěřitelně nesympatická a uksichtovaná (dle mého názoru) a je jediná na tomto filmu (ano, všimla jsem si dřeva v podobě Channinga Tatuma) co mi opravdu silně vadí. Super náhradník taky bohužel převzal jména ze svého vzoru od Shakespeara (tarantule se jmenuje Malvolio?!?!?!), ale jinak to celkem jde. Je to vcelku originální teen komedie, i když nereálná, ale o tom přece komedie jsou. Asi jsem ve velmi dobrém rozmaru, když to hodnotím celými třemi hvězdičkami. Pohodová oddychovka, při které nemusíte zapojovat ani jednu z hemisfér, ovšem musíte na to mít náladu. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně s koupelnou, kdy Duke (Channing Tatum) trefí Malcolma (James Snyder) ručníkem, ho opravdu zasáhl do oka. Jamesova reakce je tedy skutečná reakce na bolest. (ČSFD)
  • Během fotbalových scén Amandu Bynes zastupovala dablérka Shannon McDonald. (Dlee)
  • Amanda Bynes byla kvůli roli Violy v tomto fimu poslána na dva měsíce na intenzivní kurz fotbalu, aby se naučila základy tohoto sportu. (ČSFD)

Reklama

Reklama