Reklama

Reklama

Kate Holbrooková je věčně podrážděná osamělá manažerka, která celý život dávala kariéru na první místo. Teď, když je jí sedmatřicet, se konečně rozhodla mít dítě. Brzy však zjišťuje, že má velmi malou šanci otěhotnět, a proto chce ze zoufalství využít služeb náhradní matky. Její upjatý svět je záhy převrácen naruby, když si najme praštěnou a naivní Angie. Kate se ji snaží převychovat, netuší ale, že její uměle oplodněné vajíčko se neujalo. Carl, Angiein partner, přemlouvá svou přítelkyni, aby zfalšovala těhotenský test, vzala prachy a zmizela. Angie se ale s Kate sblíží a těhotenství dál předstírá. Jenže pak zjistí, že je skutečně těhotná. Se svým přítelem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Prostředí 3/10/// +Tina Fey je okouzlující, příběh má nakonec přece jenom něco do sebe, hudba celkem ušla -ten námět, znovu bych si takový nedal ani kdybych byl těhotný, spousta dialogů jde slušně řečeno mimo mě, neslušně řečeno se musím stydět za scénáristu(sty)/// Nebudete mi to věřit, ale přes počáteční znechucení jsem se u filmu bavil. Hlavně v jeho pozdější fázi, kdy jsem si zvykl na příjemnou a civilně hrající Tinu a celkem rozumně zpracovaný námět. Jako komedie to trochu taky funguje a jako antikoncepce to funguje dokonale :D/// Celkem 50%/// ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Oddychovka na nedělní odpoledne. Komedie, která je sice průměrná, ale poměrně vyčuhuje nad ostatními svým specifickým humorem. Některé fórky jsou naprosto úžasný a poměrně originální. Ale to nezachraňuje to, že děj je jeden velký slepenec, kterej pohromadě nedrží. Pro ty, co mají rádi bezduchý komedie, si můžou jednu hvězdu přidat. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Tina Fey je skvělá herečka. Námět též není špatný. Baby mámu ale sráží především průměrnost. A to takřka ve všech směrech. Tahle komedie bohužel nechce být ani moc hloupá ani moc realistická či originální, takže je jasným kandidátem na to, aby zapadla mezi hromadu jiných jí podobných filmů. Škoda, přesto first star goes to Tina Fey and second star goes to music. 45%. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia, miestami dosť uletená(hlavne Steve Martin, ten je fest ujetý :) ). Sú tu veľmi podarené vtipy(kedy som sa naozaj dobre zasmial), ale sem-tam aj nechutné alebo trápne vtipy, ktoré patria do odpadných vôd teen-paródie. Našťastie ich tam nie je moc, takže to zostáva vtipné a pozretie Vám neublíži. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

komedie o vytouženém dítěti a těhotenství a jak otěhotnět za každou cenu a najít toho správného muže který si s tím nějak poradí, hodně známých hereček zejména Sigourney Weaver, kterou mám ráda, je to sice hodně obyčejný příběh, ale někomu by se tento film mohl líbit, nejsem výjimkou, takže nakonec to vše bylo nějak fajn., ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel ve Philadelphii. (Missa08)

Reklama

Reklama