Reklama

Reklama

Kate Holbrooková je věčně podrážděná osamělá manažerka, která celý život dávala kariéru na první místo. Teď, když je jí sedmatřicet, se konečně rozhodla mít dítě. Brzy však zjišťuje, že má velmi malou šanci otěhotnět, a proto chce ze zoufalství využít služeb náhradní matky. Její upjatý svět je záhy převrácen naruby, když si najme praštěnou a naivní Angie. Kate se ji snaží převychovat, netuší ale, že její uměle oplodněné vajíčko se neujalo. Carl, Angiein partner, přemlouvá svou přítelkyni, aby zfalšovala těhotenský test, vzala prachy a zmizela. Angie se ale s Kate sblíží a těhotenství dál předstírá. Jenže pak zjistí, že je skutečně těhotná. Se svým přítelem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Beagle 

všechny recenze uživatele

Baby Máma je dobře obsazená komedie, která slibuje hodinu a půl originální zábavy s Tinou Fey, Amy Poehler a řadou sympatických herců ve vedlejších rolích. Všichni se mi zdají ale tak nějak nestydatě nevyužití, nemluvě o tom, že úvodní myšlenka náhradní matky přijde vniveč asi tak v polovině filmu, kdy dojde k přerodu žánru z "komedie s Tinou Fey v hlavní roli" na "romantický rodinný film s prakticky kýmkoliv v hlavní roli". A ten happy end...:-/ Je mi líto, ale víc než za 3 nedám. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia, miestami dosť uletená(hlavne Steve Martin, ten je fest ujetý :) ). Sú tu veľmi podarené vtipy(kedy som sa naozaj dobre zasmial), ale sem-tam aj nechutné alebo trápne vtipy, ktoré patria do odpadných vôd teen-paródie. Našťastie ich tam nie je moc, takže to zostáva vtipné a pozretie Vám neublíži. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pohodová, sem tam vtipná, milá, nenáročná možná trochu romantická americká komedie, která nijak zvlášť dějově nepřekvapí, ale milovníky tohoto žánru ani nezklame. No znáte to, všichni jsou samý úsměv, všechno je strašně fine - ne, vážně, přesně takovéhle filmy podle mě dokážou alespoň na chvíli člověka dostat do pohody. Ještě musím dodat, že Tina Fey má na zmíněné "pohodovosti" značnou zásluhu (ostatně neznat ji z 30 Rock, tak bych tenhle film možná ani neviděl) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Skoro až hvězdné obsazení vedlejších rolí (Weaver, Martin, Taylor, Redhorn) nemusí vždy být zárukou kvality. Důkazem je tento snímek. Není ve své podstatě tak špatný, ale je snad až příliš uondaný a především střední pasáž je příšerně nudná. Děj se dá shrnout do několika slov - bohatá a zaměstnaná stárnoucí žena touží po dítěti a tak zaplatí těžké prachy firmě, která najímá baby mámy. Jenže ta nosí místo cizího dítěte ze zkumavky vlastní a tak nezbývá, než dovršit happyend tím, že naše hrdinka sama otěhotní. Skrz naskrz průhledné, očekávané a málo milé, o vtipnosti se raději ani nebavit. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tina a Amy jsou naprosto skvělá kombinace hereček, ale zásadní chyba tohohle filmu je scénář, který jednoduše není dobrý. Vtipy jsou a opravdu povedené, ale příběh celkově není zrovna šťastný. Opakované téma, možná by bylo lepší, kdyby se tam nepřipletlo "předstírané těhotenství." Ale tahle herecká dvojka zachŕaňuje, co se dá a vtipem Baby Mama jen srší, takže tomu můžu dát aspoň tři hvězdičky s klidným srdcem. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel ve Philadelphii. (Missa08)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno