Reklama

Reklama

Kate Holbrooková je věčně podrážděná osamělá manažerka, která celý život dávala kariéru na první místo. Teď, když je jí sedmatřicet, se konečně rozhodla mít dítě. Brzy však zjišťuje, že má velmi malou šanci otěhotnět, a proto chce ze zoufalství využít služeb náhradní matky. Její upjatý svět je záhy převrácen naruby, když si najme praštěnou a naivní Angie. Kate se ji snaží převychovat, netuší ale, že její uměle oplodněné vajíčko se neujalo. Carl, Angiein partner, přemlouvá svou přítelkyni, aby zfalšovala těhotenský test, vzala prachy a zmizela. Angie se ale s Kate sblíží a těhotenství dál předstírá. Jenže pak zjistí, že je skutečně těhotná. Se svým přítelem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Je to zaujímavé, každopádne. Je to skôr film, možný vyvolávajúc diskusiu o ženách, ktoré sa silou mocou snažia upevniť si kariéru, a potom, keď už ich vaječníky a všetko naokolo starne, začnú vnímať svoj silný nedostatok, absenciu dieťaťa. A potom, potom to dopadá takto. Je veľmi bežné, že "kancelárske ženské" nechajú po tridsiatke prvého debila, aby ich oplodnil, a tak ďalej, možnosti sú zaujímavé. No a potom, možno po prvej pol hodinke je to o pokuse sa zachytiť nejaký nový trend a detský biznis. Nič moc, ale pointa je citeľná. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s průměrnými hereckými výkony, scénářem i námětem. Ničím nevyniká, vysloveně nezklame ani neurazí, na druhou stranu ani nepřekvapí a nenadchne, trochu se zasmějete, trochu se vžijete do děje, nic více, nic méně. Podívání na jedno odpoledne, na opakované dívání to opravdu ale není. Hodnocení: 55 % ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Čtu tady nějaké komentáře o jakési orientaci na ženy - tak to tedy pardon, ale jako čelní představitel mužského pokolení můžu zodpovědně prohlásit, že jsem celkem slušně bavil. To spíše hodím svou parafu pod oficiální text distributora, ve kterém se píše o setkání velkých komediálních talentů. Zastávám názor, že Tina Fey je v současnosti jednou nejžhavějších kandidátek na neobsazený trůn ženské komediální královny. A Amy Poehler? Ta si sice kráčí po trochu béčkovější cestě, ale ani o ní nemám strach. Přidáme-li nahrávače zvučných jmen jako Martin, Taylor, Kinnear, Tierney, Shepard či Weaver, zábavnou zápletku, neurážející humor nebo neškodnou romantickou linku, jde myslím o solidní režisérský debut. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Humor Tiny Fey mám ráda, takže to je první věc, která film z mého hlediska zachránila. Celkově nepříjemná Poehler, která se nakonec změní k lepšímu mně nijak nepřesvědčila a ignorantský, hulvátský Shepard už vůbec ne. Druhá věc, která to jakž takž zachránila je velice klidný Martin ve fakt divné roli, která se mi ale přesto líbila. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Spíše pro dámské publikum je tento film, ale i já se docela příjemně pobavil, zkrátka na tento druh filmů musí být ta správná nálada a pokud jí máte, tak se pobavíte. Dějově sice nic moc, svobodná stará žena chce dítě, má problém otěhotnět, tak si vybírá tzv. náhradní matku, s tím jsou spojeny veškeré komediální momenty, nesmí samozřejmě chybět romantická linie a dvě skvělé a pozoruhodné postavy v podání Sigourney Weaver a Steve Marti. Pár známých a skvělých songů, které dodávají filmu atmosféru, a samozřejmě happy end nakonec, kterej byl samozřejmě předvídatelný, ale vítanej. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel ve Philadelphii. (Missa08)

Reklama

Reklama