Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

Šakal 

všechny recenze uživatele

One man show S. W. Scotta na stokrát obehrané téma: „partička (středoškolských) looserů a trenér tahající je z největších sraček až k titulu“. Tentokrát však pojaté nikoliv jako seriózně se tvářící (romant.) drama, ale regulérní komedie (parodie). Blbůstka, ale ten typ, co (některé) potěší a říkám naprosto upřímně, radši tohle roztomile-přisprostlé dílko, co se nebere (po většinu stopáže) vážně a je si dobře vědomo svých mantinelů, než (zde tolik oblíbený) „kýčovitý, scénáristicky kostrbatý, šablonovitý (unreal) konstrukt“... Wimbledon. 60% P.S. Mít na střední takovou učitelku volejbalu jako je Leonor Varela, na tom fotbale bych tenkrát (nejspíš) tolik nebazíroval. P.P.S. zajímala by mě pouze jedna věc. Ví A. Agassi o novém koníčku své manželky Steffi (Nash) Graf? Nebo je to všechno „trošku jinak“ a chudák Steffi momentálně sama táhne rodinný rozpočet.....? Ostatně, nic není věčné a (pohasínající) slávy a vzpomínek se skutečně nenajíš. ()

MAXIKILLER 

všechny recenze uživatele

Příjemná tenisová komedie s nenapodobitelným Seannem W. Scottem. Randy Quaid je taky komik první třídy, a je škoda, že mu ve filmu nedali větší prostor. Takhle jsou všechny vtipné situace postavené výhradně na "Stiflerovi". Ten to ale i sólo dokáže poměrně slušně odtáhnout. Stále je tam ovšem spousta drobných nedostatků, a tak trochu zamrzí, že se od začátku jedná o "videovou" záležitost. Trochu více pozornosti, a mohl to být úplně někde jinde. Takhle jen lehký nadprůměr. 3,5 * ()

Reklama

MclaireM 

všechny recenze uživatele

Typická oddychovka.Ničím nedokáže prekvapiť a slúži LEN na zaplnenie nudného Nedeľnajšieho poobedia.Pokiaľ sa nan dívate v inom čase tak to je teda dosť nuda.Niekoľko krát som sa síce zasmiala ale fakt veľmi málo...Seann William Scott je síce dobrý herec hlavne v Prcičkách xDale tu ani to nepomohlo.2- ()

kotasbk 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie se zábavnými chvílemi (děda v záchvatu smíchu), ale většinou s trapnými nebo lépe řečeno s nechutnými scénkami (zvracení, žena v karavanu). Tentokrát mě Sean William Scott trochu zklamal a to jsem čekal a stále čekám na nějakou jeho prvotřídní roli v pořádné teenagerovské komedii. Hodnocení 45% a to díky Scottovi. ()

sAreOn 

všechny recenze uživatele

Eeee, co to mělo být? Jelikož jsem viděl tenhle film hned po Blades of Glory, tak jsem musel hned srovnávat... A Balls Out prohrálo na plné čáře. Po většinu času nechutné a nevtipné, nevím, ale to, že někdo zvrací mi moc vtipné nepřijde. Ve filmu bylo pár vtipných momentů, ale na komedii trvající 90 minut opravdu málo. Prostě na mě asi až příliš... ale proti gustu... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)
  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama