Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

zdenny odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem se opravdu snažil smát. Ale copak se má u komedie divák snažit? Přece samotný film by měl diváka k smíchu donutit. Bylo to naprosto sterilní. A to to říkám velice slušně. Nebylo tam nic, nad čím by se člověk mohl alespoň trošičku ohlédnout. S. W. Scotta mám celkem rád, a proto jsem také uvěřil celkem slušnému hodnocení. Ale co tam ten kluk vlastně předváděl? Špatnou karikaturu J. Carreyho (blicí scéna apod.)? Myslím si, že tímto směrem by se americká komedie pro mladé ubírat neměla. ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Na tom nechutném ksichtovi Stiflerovi byla jediná dobrá věc jeho máma. Ta se ale tady nekoná. Zato tu máme blitky, sra.., psí ejakulace, prostě pošušnáníčko pro teenagery v té době mezi dětstvím a dospělostí, kdy ještě mají dětský smysl pro fekální humor, ale tělem už patří mezi dospělé. /18. 3. 12./ ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy mám a komedie jakbysmet. Tak kde je problém? Že bych neměl rád konkrétně tenis nebo se při filmu vůbec nezasmál? Kdepak. S. W. Scott hraje taky solidně, ale zádrhel je u přemíry fekálního humoru, kterýho když je moc, tak hodnocení klesá. Tady padlo až na 50 %. Oblíbená část- proslov dcery při rozhodujícim střetnutí ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Balls Out: Garyho Výzva je ďalšia pošuková športová komédia...v ktorej "exceluje" Seann William Scott, ktorý sa už určite nezbaví nikdy nálepky Stiflera...pretože tu je opäť jednoducho magor, a aj ľudia okolo neho sú magori...má to pár vtipných miest, ale v celku ide o trápne nepodarenú športovo naladenú komédiu... ()

MclaireM 

všechny recenze uživatele

Typická oddychovka.Ničím nedokáže prekvapiť a slúži LEN na zaplnenie nudného Nedeľnajšieho poobedia.Pokiaľ sa nan dívate v inom čase tak to je teda dosť nuda.Niekoľko krát som sa síce zasmiala ale fakt veľmi málo...Seann William Scott je síce dobrý herec hlavne v Prcičkách xDale tu ani to nepomohlo.2- ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama