Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Bosé nohy v parku ... fajn nápad - jenomže do léta je ještě hodně daleko. Zatím tady máme nevlídný, ledově studený únor, promrzlé hnízdečko lásky, jednu velice nekonvenční novomanželku a její protipól - seriózně se tvářícího právníka. Tak se můžeme podívat, jestli jejich velká láska kromě zmíněných maličkostí překoná i 5 pater bez výtahu - nebo 6, ale to je vlastně jedno ... Brilantní situační komedie s jiskřivými dialogy a skvělými herci. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo co? Pusa? Nečekal jsem příliš zábavy, ale jen rutinní komedii, kterých v 60-70 letech vznikalo dost. Opak byl pravdou, protože Bosé nohy v parku jsou velmi zábavná a odlehčená podívaná s dvěma skvělými herci. Robert Redford svou postavu skvěle odhadl a podal, ale z Jane Fondové se těžko odchází pohledem. Její roztomilá zamilovanost se dokonale mění do naštvaných nálad a uražených póz. Přirozené a zároveň zábavné. Další dvě postavy nepostrádají nic na své uvěřitelnosti a zábavnosti, ale hlavní dvojice má prostě své hvězdné kouzlo. Scénář střílí s vysokou kadencí hlášky a dvojice je divákovi neuvěřitelně sympatická, přestože si s nimi projdeme prvním obtížným obdobím po jejich svatbě. Takže pane Saks, až zase budete ve městě dejte vědět... PS: proč dnešní komedie nemohou být takové?:( ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Film som videl už viackrát a ani po štyridsiatich rokoch nestratil nič zo sviežosti a vtipu. Nerieši žiadne svetoborné problémy, je iba dobrou zábavou, čo nie je málo. Pri pohľade na chudákov, ktorí vystúpali do šiesteho poschodia sa nedokážem udržať. Jane Fonda je rozkošná aj vtedy, keď nespieva: „Šama, šama, kelmalke mama.“ ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Ti amíci jsou teda padavky, když se tak zadýchají chůzí do pátého patra… :-) Ale ne, byla to legrace, i když mi pár minut trvalo, než jsem se „naladil“ na nevídaně živelný elán v podání Jane Fonda. Zkrátka ženská k pomilování nebo na zabití… Svěží romantická komedie o prvních novomanželských peripetiích poněkud nesourodého páru, a jak v závěru lehce ubrala plyn Jane Fonda, tak ho pořádně sešlápl do té doby rezervovaný právník Robert Redford, který své drahé polovičce beze zbytku dokázal, že se taky umí odvázat. Návštěvy tchýně, bláznivého souseda nebo telefonního technika úsměvné soužití ústředního páru skvěle doplňují. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Môj manžel Paul Bretner, nadejný právnik je skárovaný jak delo." Takmer výlučne konverzačný film ponúka okrem výborného obsadenia i dobrý príbeh o čerstvo zamilovanej dvojici a ich novom maličkom byte, ktorý za veľa nestojí, ale je ich. Na 5 poschodí a bez výťahu. Za 128 dolárov mesačne! Po 6 dňoch lásky prichádza deň plný hádok a vyhrážok. "6 dní ani týždeň nie je..." A práve tieto scény konfliktov som si užíval. Nervózna J. Fondová chce rozvod z ničoho nič. Jeden sa chce hádať, druhý spať, potom je to naopak. Celkovo vtipná komédia obsadená vtedajšími sexidolmi Ameriky, ktorí majú čo hrať. 80%. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Při scéně, když jde opilý Paul (Robert Redford) nahoru z parku domů a Corie (Jane Fonda) jde za ním, tak mu nese boty. Při další scéně však říká Paulovi, aby si sundal boty. (griph)

Reklama

Reklama