Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Zaráží mne zdejší vysoké hodnocení. Přitom na imdb je průměr 6,9/10, k čemuž se spíše přikláním. Tento film není ničím jiným než běžnou romancí o velké lásce, která se pokazila a zase napravila. Jane Fond sice nechá naplno projevit svůj temperament, ale bohužel to nestačilo k tomu, abych si občas nezívl. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Novomanželé se přestěhují do nového bytu, ona je ztřeštěná dobrodružka, on spíš rozumnější. A vše se točí kolem nich, bytu, tchýně a postaršího souseda. Jane Fonda je skvělá a tahoun filmu; poznávám v ní tu ráznou semetriku z nějaké novější romantické komedie. Škoda jen, že humoru nebylo víc – začátek byl povedený, pak se taky veselejší místa našla, ale nic, kdy bych se víc nasmál. Příběh patří spíš k těm jednodušším – uměl bych si ho představit jako slušnou divadelní komedii. # [viděno: monitor, 2.0->5.1] # příběh 6 | hudba 4 | humor 2 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Kadenci fórů, jakou film nasadil od úvodních minut jsem hodně dlouho neviděl. Peprné dialogy jsou neskutečnou smrští originálních gagů a neotřepaných hlášek, které bez problému fungují i dnes. Jedinečné aroma 60. let a bravurní duo, které skvěle doplňují vedlejší postavy. Přemilý a lehce bláznivý kousek nejen o nesnázích partnerského soužití. Scény, v nichž se Jane nemůže od Roberta odlepit, jsem mu celkem záviděl... ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Výchova americké ženušky jako divadelní sitcom. Komedie vyprávějící o měšťácích v divadlech pro měšťáky jsou populární po celém světě (v ČR je v nich mistr Vinohradské divadlo - na hry typu Brouka v hlavě se sjíždějí zájezdy z celé republiky) a jejich cílem je nejen bavit, ale taky vychovávat. Neil Simon zvládá žánr perfektně - do základní osy (žena neví, co chce, ale nepřestane, dokud to nedostane) jsou vpleteny komické situace (schody, cable a delivery guy) a one crazy person (Victor). Dohromady to dává poučení: manželství je jako dobré jídlo, neboť potřebuje správně namíchat indegrience - "Proper a Dignified" (Redford) a spice (Fonda). ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Výborná konverzační komedie podle hry Neila Simona o novomanželském páru, který krátce po líbánkách zjišťuje, že i když se mají velmi rádi, jejich povahy i zájmy jsou tak trochu odlišné...I přes skutečnost, že se celý film odehrává až na pár výjímek jen v jedné místnosti, tak jsem se díky vtipným hláškám a jiskřivým dialogům ani chvíli nenudila, naopak mi těch 104 minut uběhlo jako voda. Robert Redford a Jane Fondová hráli velmi dobře, ale ještě víc mě tentokrát pobavili Mildred Natwick jako Coriina matka Ethel a bezkonkurenční Charles Boyer v roli excentrického souseda Victora. A pokud bych chtěla někdy navštívit balkánskou restauraci, nesmím zapomenout polít pelmečky sklenkou uzu, aby mi nezhořkly. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Film bol natočený v New Yorku, USA. (Arsenal83)
  • Je to jeden z najobľúbenejších filmov Jane Fondovej. Raz na Twitteri napísala: „Škoda, že sme nikdy neprinútili Neila Simona urobiť pokračovanie... tie isté postavy o 40 rokov neskôr.“ (Arsenal83)

Reklama

Reklama