Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Štědrý večer v klubu Styxx v Paříži potká Bart a jeho dva šupáčtí kamarádíčci barmanku Yasmine a kostymérku Eve. Po hádce v nočním klubu pozve Eve skupinku výtečníků k sobě domů na venkov. Před cílem však narazí na stádo koz vedené výstředním pastevcem a uctívačem ďábla Josephem (Vincent Cassel). Ten jim během Štědrého večera odhalí svůj skutečný záměr, při kterém poteče krev… Hlavní roli v tomto drsném hororu si zahrál Vincent Cassel, manžel Moniky Belucci a především francouzský herec známý z filmů Purpurové řeky a Dannyho parťáci 3. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Šílená patlanina která postrádá hlavu i patu. Nicméně je to tak šíleně natočené a nikdy bych nevěřil že Cassel zahraje takovouhle postavu tak dobře. Je ale škoda že film je tak pomalý, jistě plno šílených záběrů tu je a člověk nedokýe předpovídat co se bude dít, ale je tu bohuže dost hluchých míst které mě moc nebavily, stejně jako mě nebavil příběh. Do ted nevím o co přesně šlo. Postavy byly nesympatické a každé jsem přál smrt. Film je to hodně zvláštní, není špatný ale ani za moc nestojí spíše jsem čekal na finální masakr kterej celkem ušel. Průměr. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak na francuzske hororove pomery slaby pocin,skupinka mladych ludi v klube stretava atraktivnu Eve,ktora ich pozve k nej domov,viac ako hodinu sledujeme pi*oviny,ktore nudia,potom prichadza v zavere finale,ktore tiez neohuri a nenadchne,plusom je zaporak v podani Vincenta Cassela,ktory vyzera fakt otrasne az strasidelne a nejaka ta atmosfera,inak tento film neponuka nic viac...:-) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller, který na mě moc velký dojem neudělal. Najde se tady sice několik slušných momentů, ale jinak to byla přehlídka pouze sprostých slov a nesmyslných keců jenž mě dost nudili. Nejvíc mě asi zaujal výkon Vince Cassela a pěkné herečky. Osobně mi stačí vidět tenhle film jen jednou a nikdy více. ()

wOOzIe 

všechny recenze uživatele

nevím přesně co tím chtěl Chapiron zdělit. Scénář je vrtkavý a místy trocha debilní. první třetina je oničem, druhá tak trochu o sexu a třetí o zabíjení, ale člověk se skoro vůbec nebojí, a to samotný název budí hrůzy dost. Film nemá logické vysvětlení, postráda vlasntě logiku pořád. Zachraňuje to jen skvělý vyšinutý Cassel. ()

mysicka 

všechny recenze uživatele

já taky netušim, proč na ty horory furt čumim a jestli někdy objevim ten svůj, z kategorie snů.. ale tenhle satan.. běda, běda, ten to asi nebude.. možná to měla být parodie.. nebo takovej joke od vince cassela.. shrnula bych to asi následovně.. diskoška, vata, vata, božskej správce joseph, sem tam to erotický dusno, vata, vata, moc pěkná nastávající mamina od satana, vata, maličko masakřík a hurááááááááá - konec..:) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Několik vteřin po začátku závěrečných titulků je podprahově umístěný pornografický obrázek.. (Caelos)

Reklama

Reklama