Reklama

Reklama

Purpurové řeky

  • Francie Les Rivières pourpres (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když je Pierre Niemans (Jean Reno), francouzský vyšetřovatel masových vražd, povolán vyšetřit krutou vraždu, vstupuje do tajemného světa lží a nemyslitelné hrůzy. Mrtví zbavení rukou a očí jsou klíčem k strašlivému konání vraha, které však nebude mít dlouhého trvání. Každá vražda znamená něco víc, každá oběť je viníkem ve spiknutí a velkém pochybném experimentu... (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (570)

Fr 

všechny recenze uživatele

ŠŤASTNÝ JE TEN, KDO OBJEVÍ SKRYTÉ PŘÍČINY VĚCI. J.Reno, V.Cassel, vrah, který chce aby oběť co nejvíc trpěla, napětí a překvapení - to jsou věci, které by měli být zárukou dobrého thrilleru. a když si k tomu přidáte zajímavý scénář a kameru, myslím, že se nudit nemůžete. jen by mě zajímalo, co má J.R. proti psům? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Začneme na hřbitově. Jsem dnes v dobrý náladě." Mám rád, když je to zamotané, napínavé, vtipné a ještě mě to do sebe vtáhne atmosférou. Přesně takové jsou pro mě Purpurové řeky a přestože jsem se v nich již několikrát koupal, tak stačí letmý záběr na Alpy, na první mrtvolu, na nevrhlého komisaře Niemanse a už mě zase mají. A já zase s napětím čekám, jak to tentokrát dopadne, i když po několika reprízách už mám jisté tušení. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Začátek mne usadil s otevřenou pusou. Během běžícíh úvodních titulků pomalu zabíraná mrtvola kdesi v lese, po jejíž bledé kůži leze hmyz a všeliká havěť.... Do toho úžasná hudba... bylo mi jasné, že film bude zážitkem. A taky byl. Moderní francouský thriller s duem Cassel - Reno svižně odsypával. Celou dobu jsem měl ale dojem, že už to tu někdy bylo..... Nebýt toho konce, bylo by to minimálně na 4 hvězdy. * * * ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Purpurové řeky = velké překvapení. Když jsem se rozhodl, že se budu dívat na TV na tento film, nic jsem od něj neočekával. Čekal jsem prostě obyčejný krimi film s mým oblíbeným Jeanem Reno, ale dostalo se mi mnooohem víc. Solidní napětí, zamotaný příběh a zajímavý závěr. To vše mě posadilo na zadek a tak teda 5 hvězdiček. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Jeana mám rád, aj keď som ho videl v úlohách, ktoré mu sadli viac a v ktorých svoj talent prejavil vo väčších grádoch a aj keď od tohto filmu som veľa nečakal, predsa som dúfal, že ma ohúri - a to som nemal. ale inak celkom mrazivý príbeh kontrastne zasadený do peknej prírody ale v inak podarenom scenári (aspoň zo začiatku sa to tak javilo) mi kdesi v poslednej tretine niečo začalo chýbať . . . ()

Galerie (35)

Zajímavosti (14)

  • Na mŕtvom tele v márnici je vidieť tieň kamery. (shimik77)

Reklama

Reklama