Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá absolventka právnické fakulty Emily Reedová dostane místo u velké právnické firmě jako asistentka vitální Claudie Lionesové. Odlétá s ní do Rio de Janeira, kde mají zachránit firmu provádějící rekonstrukci hotelového komplexu u moře. Tady se dívka za zvláštních okolností seznámí s podivínským milionářem Jamesem Whaleerem. Jejich vztah plný jiskřivého erotického napětí, prochází řadou proměn. Emily se do záhadného Whaleera zamiluje, stejně jako před lety její nadřízená Claudia. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Rourkův spin-off 9 1/2 TÝDNE, jenž je významný snad jen proto, že se při natáčení seznámil se svou budoucí ženou, modelkou Carré Otis, s kterou prožil mezi lety 92-98 bouřlivé manželství plné fetu, chlastu, nevěr a násilí. Jediný, kvůli čemu se na WILD ORCHID dá dívat, je jejich vzájemně jiskřivá chemie, jinak je to nehorázná sračka. ()

Wiluna 

všechny recenze uživatele

Tak pre odľahčenie - Každá žena je herečkou od narodenia, to je známy fakt. Ale potom prichádza výnimka, hlavná hrdinka filmu - nádherná, vzdelaná, neskutočne zvodná a pritom panensky nevinná Emily Reed, ktorej jediným talentom je asi šikovnosť v rúbaní vysoko, keďže je na polceste zoťať pohľadného milionára. Ale pozor, nepôjde to tak poľahky lebo......on by aj chcel, aj ona by chcela, ale stále nevedia či áno alebo nie.... a takto bakano tú Emily naťahuje milionár celý film, aj keď mu ona jasne vysiela signály, že je pripravená ho skutočne milovať. Lebo je dobrý muž. 🙈 Z hereckého talentu krásnej „herečky“ Carré Otis neuvidíte ani štipku. Ale tak aspoň je sama sebou a nič „nehrá“!!!  Jasná mustra inšpiračných ideí pre novodobé nepodarky točené v podobnom štýle (50, 365...). ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nesmyslná orchidej se snaží tvářit, že není o sexu, nýbrž o milování, ale přitom je hlavně o hovně.. Erotické dusno se sice chvílemi podobá tomu na osmém srazu lesbických abatyší ve Vatikánu a hezounek Mickey ještě nemá obličej jako podhuštěný meteorologický balón, nicméně ono tolik propírané anglické slovo "Nudity" má ve vztahu k tomuto snímku spíše základ v českém jazyce.. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Shit uz to tak vsechno vicemene shrnul, erotiky min nez malo, romantiky min nez erotiky, zato priblblych dialogu tech tam zelmanek nacpal vic nez dost a chudakovi mickeymu tomu uz zbyva jenom na sebe zacit zgryndat a bude jak pravy blbecek po lobotomii a vubec vlastne ani nevim proc tomu ty 2hvezdicky davam, ale stejne jsou jeste o dost horsi filmy ()

StevenW. 

všechny recenze uživatele

Příběh o touze a vášni,uhrančivý i když trochu citově vyprahlý Mickey Rourke a krásná Carré Otis která ho chce naučit co je to opravdová láska a cit.Erotické dusno v tomto filmu by se dalo krájet a je každému jasné že vše směřuje ke strhující,závěrečné,milostné scéně.Navíc k tomu všemu nádherná hudba jako třešnička na dortu.Tenhle film je pro mě srdeční záležitost.Poprvé jsem se na něj díval v roce 1996 se svojí přítelkyní a oba nás uchvátil.Je snadné uhádnout jak to vypadalo u nás doma po jeho skončení.:-)Tenhle film opravdu není žádné porno,ale jemná erotika.Když budete chtít vidět nějakou "tvrdou akci" koukněte se na nějaký film co natočil Rocco Siffredi nebo Robert Rosenberg ale né na tenhle film. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Bahii, v Riu de Janeiru v Brazílii a v New Yorku. Staveniště hotelu byla ve skutečnosti kostra hotelu v Salvádoru, který nebyl nikdy dokončen. Zhroutil se o několik let později po několika desítkách let, kdy stál opuštěný. (rafix)
  • Mickey Rourke se během natáčení seznámil se svou budoucí ženou Carré Otis. Partnery se stali již během natáčení. (Kity162)

Reklama

Reklama