Reklama

Reklama

Rodinná válka

(seriál)
USA, (2005–2007), 16 h 8 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Rob Lotterstein

Režie:

Andy Cadiff

Hrají:

Michael Rapaport, Anita Barone, Kaylee DeFer, Kyle Sullivan, Dean Collins, Maggie Wheeler, Rami Malek, Julia Sweeney, Pat Crawford Brown, Anita Gillette (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Americký komediální seriál vypráví o rodině se třemi teenagery, kde neustále zuří domácí válka. Když Dave a Vicky vyrůstali, jejich rodiče to měli snazší... Teď mají sami tři dospívající děti a každé z nich vyvádí, až se z toho dělají mžitky před očima. (HBO Europe)

Recenze (72)

uzzi 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších seriálu. Po těch dvou sériích se dá říci že drží nastavenou kvalitu. Zmíněná kvalita je však díl od dílu nevyrovnaná a některé díly jsou opravdu geniální, některé dosti o ničem. Bohužel stále více dostávám alergii na Dave Golda alias taťku ego-magora. Tady to už tvůrci přehánějí a v posledních dílech je tato postava (bohužel ta nejhlavnější) stále podle stejné a horší šablony hloupý-naštvaný-hloupý-naštvaný-zmoudřelý a stále dokolečka. Další postavy (i když také dosti kolečkojidní) jsou fajn a v případě hysterického puberťáka i hodně zábavné. 75% ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Víte všichni, jaký je čas? Ne, není čas kutilů, i když mnoho vtipů autoři od kutila Tima opsali a asi nejen od něj. Ne vyloženě do písmenka nebo špatně a snaha je někdy i vidět. Vzhledem k době vzniku je ale humor, oproti své inspiraci, drsnější, ač zázraky také nečekejte. Za pozitivní však považuji dobře napsané situace a také, že seriál to zabalil po druhé sérii. Neměl tak možnost se zcela ztrapnit a klesnout kamsi ke dnu, jak to často bývá. Sestava postav je obvyklá pro tento typ seriálu, jako o dobré bych mohl mluvit o postavě Larryho v podání Kyla Sullivana, který prokáže i dobrý smysl pro pohyb. Strach mi nahání Rami Malek, aby mu ty výborně zahrané role divňoušů nezůstaly. Naopak Michael Rapaport, jako asi nejznámější z obsazených herců, nic nového nepředvedl. Já to vidím na dobrý průměr, především díky několika nezapomenutelným momentům jako duha prýštící z uší nebo Zoltarův trůn. ()

Reklama

QuarkCZ 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální komediální seriál, z mého pohledu naprosto srovnatelný se Step-by-step - škoda, že je tady naprosto neznámý. Měl by být "povinnou četbou" pro všechny budoucí rodiče :) Jinak jako skoro vše doporučuji sledovat v angličtině (ne, že by to HBO přeložilo špatně, ale není to ono). (psáno po první sérii.) ()

DrahciiiRe 

všechny recenze uživatele

Ať si říká kdo chce co chce, tohle je pro mně špičkový komediální seriál. Doslova prošpikováno hláškami, které jsou prostě nezapomenutelné a koukatelné stále znova a znova nejen u skleničky vína. Nikdy toho nebude dost. Opravdu zajímavá americká rodinka, ve které se vždy najde nějaký problém k řešení a jejíž členové vám budou neustále vyvolávat cukání koutků. Je to asi věc vkusu, ale to ostatně poznáte už v prvním dílu, takže o nic nepřijdete. Určitě doporučuji kouknout, buď vás to bavit nebude nebo si to přímo zamilujete. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jenom dvě série? Opravdu? Vážně? Některým rozhodnutím pánů dramaturgů opravdu nerozumím!?!?!?! Do každé rodiny implantovatelné rutinní války, které mezi s sebou vedou pro scit-com charakterově typičtí členové židovsko-křesťanské rodinky totiž nejsou obvyklou pásovou výrobou made in strýček Sam, ale alespoň za mne osobitým nadstandardem. Sexuální, náboženské nebo rasistické narážky ala decentnější Lucky Louie versus rodinné souznění, symbióza a pohoda ala drsnější Cosby Show…..něco jako hledat, kde má čmelák žihadlo! A že Michael Rapaport není schopen utáhnout komediální seriál…….naopak, on se pro podobnou roly narodil. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama