Reklama

Reklama

Rodinná válka

(seriál)
USA, (2005–2007), 16 h 8 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Rob Lotterstein

Režie:

Andy Cadiff

Hrají:

Michael Rapaport, Anita Barone, Kaylee DeFer, Kyle Sullivan, Dean Collins, Maggie Wheeler, Rami Malek, Julia Sweeney, Pat Crawford Brown, Anita Gillette (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(44)

Obsahy(1)

Americký komediální seriál vypráví o rodině se třemi teenagery, kde neustále zuří domácí válka. Když Dave a Vicky vyrůstali, jejich rodiče to měli snazší... Teď mají sami tři dospívající děti a každé z nich vyvádí, až se z toho dělají mžitky před očima. (HBO Europe)

Recenze (72)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se zasmál, dal asi deset dílů, ocenil netradični pojetí seriálu, vypnul bednu a tak nějak na to všechno zapoměl. Nebylo to špatné, ale nebylo to nejlepší. Táta hulič a plašan docela se vymykal z jistého stereotypů amerických sitcomových otců, mamča byla hustá, že bych jí klidně bral (domů), děcka v sobě zahrnula tak nějak všechny strasti mládí, ale to už jsem moc neřešil. Táta s mámou šlukující v garáži to u mne jednoznačně vyhráli. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch horších sitcomů, opět o typické americké rodině, který má dle mého nevýhodu v obsazení. Všichni zůčastnění mi přijdou naprosto nesympatičtí, a to především hlavní postava v podání Michael Rapaport, kterej jako komediální herec je naprosto nepoužitelnej a zde to jasně dokazuje. Pokud rodiný sitcom tak pro mě tento rozhodně ne, více se pobavím u staršího kroku za krokem, který sice má taky pár svých chyb, ale rozhodně je mnohokrát zábavnější a herecky sympaticčtější. ()

Reklama

čolek 

všechny recenze uživatele

U komedií vám může stačit, jenom když dokáže rozesmát, a tenhle seriál to umí perfektně. Především Rapaportovi sedla role úplně dokonale, na jeho hlášky, například když má letět v jednom letadle s arabem nebo se snaží zachránit svět, nelze zepomenout. 261 a stále stoupá - to je mimochodem počet dní, kdy už mě mají moji teď už šťastní rodiče pryč z domu :) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jenom dvě série? Opravdu? Vážně? Některým rozhodnutím pánů dramaturgů opravdu nerozumím!?!?!?! Do každé rodiny implantovatelné rutinní války, které mezi s sebou vedou pro scit-com charakterově typičtí členové židovsko-křesťanské rodinky totiž nejsou obvyklou pásovou výrobou made in strýček Sam, ale alespoň za mne osobitým nadstandardem. Sexuální, náboženské nebo rasistické narážky ala decentnější Lucky Louie versus rodinné souznění, symbióza a pohoda ala drsnější Cosby Show…..něco jako hledat, kde má čmelák žihadlo! A že Michael Rapaport není schopen utáhnout komediální seriál…….naopak, on se pro podobnou roly narodil. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Přemoudřelá mamina, rejpacící, trochu nablblý tatínek, dcera v telecích letech, jejíž nejoblíbenější fráze je "já tě nenávidim", mutující syn, o kterém si jeho otec myslí, že je gay, jeho kamarád, který je opravdu gay (ale mutující synek o tom neví, i když se ho jeho kamarád snaží sbalit) a nejmladší člen rodiny, který je takovej malej grázlík, kterýmu byste nejradši jednu vrazili. Nic víc, nic míň. Od tun dalších se líší jen v maličkostech. No a navíc vás asi nakrkne, jak Amerikáni vychovávají své ratolesti (dobře, je to sitcom, ale trocha reality v tom je)... to se máme na co těšit. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama