Reklama

Reklama

Po bouřlivém rozchodu trpí Ben nespavostí. Aby se úplně nezbláznil, vezme noční směny v supermarketu. Pozoruje zákazníky a jeho fantazie se rozbíhá na plné obrátky. Ve své představivosti dokáže zastavit čas, atraktivní ženy svléká a kreslí jejich skicy. Nejvíce ho přitahuje Sharon, děvče za pokladnou, která možná zná lék na jeho nespavost... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (526)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento snímek čekal na svoji příležitost na HDD opravdu dlouho. Výzva jeho zhlédnutí razantně uspíšila. Musím rozhodně pochválit velmi příjemný a vtipný začátek, po kterém bohužel následoval takový poměrně nezáživný další průběh. Nejvíce mě okouzlily všechny bezduché výplně. Kung fu skoro mistrem počínaje a fotbalovým kláním konče. Ta pomalu se táhnoucí romantická linie mě úplně na zadek neposadila. Já viděl pouze pár netradičních až uměleckých prvků v poměrně vágním příběhu. Nedám více než dvě malinké hvězdičky. Kromě několika příjemných fórků mě snímek výrazně, ba dokonce ani nevýrazně nenadchl. Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatelky mat.ilda. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Zajímavé. Zastavování času + nahota = malířství a nespavost jednoho kluka. Ještě jsem nezažila, že by byl někdo až tak extrémně poznamenán rozchodem, ale asi je to možné. Sice podle mě Sean Biggerstaff není příliš přitažlivý, ale to se dá přehlédnout. Oproti němu Emilia Fox je krásná a přirozená, což je velké plus. Děj je místy trochu nudný, ale převažují ty zábavnější chvilky. Určitě dokáže zaujmout. Rozhodně jsem nečekala nic jiného, než tento romantický happy end. Na začátku jsem si myslela, že to bude spíše film pro chlapi, kvůli té přehnané nahotě, ale postupem času jsem se utvrdila, že je to i pro ženské. Takže pohodový film. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Som nadšený a Seana Ellisa zodpovedného za produkciu, scenár aj réžiu budem asi sledovať pozornejšie. Som nadšený v podstate jednoduchým ale nesmierne inteligentným scenárom, ktorý síce mixuje staré známe ingrediencie, ale robí to s nesmiernou ľahkosťou, originalitou a humorom. Ellis ako režisér prejavil dávku silného estetického cítenia a niektoré finesy boli nádherné...Jeden z tých malých skromných filmov, ktoré vedia prekvapiť, rozosmiať a rozcítiť. Jeden z tých filmov, ktoré nie sú dokonalé, ale ktoré sa vedia stať "srdcovou záležitosťou"..Bravo! ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Začátek rozvine tak slibnou linii příběhu, trochu mi připomínající část o nespavosti z Klubu rváčů (obzvlášť v momentě kdy usne, tam chybí jen věta: Babies don´t sleep this well), vše je podáváno neotřepanou formou, což přitáhne. Ale ten konec, to byla zas taková Amerika, že mi u posledního polibku, rádoby vybroušeného moudrými slovy jako diamant do tvaru briliantu, chyběla akorát americká vlajka. Bižuterie ale moc hezká, pro ten krásný začátek dávám 75%. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Film jsem půjčil kvůli plakátu, který je neuvěřitelně lákavý a obsah DVDčka taktéž. Naprosto fantasticky napsané charaktery postav, jež mě nejvíce pobavil "boss" supermarketu a zaujala krásná Emilia Fox. Ve filmu je mnoho silných scén, výborné fotbalové utkání apod. a je to také originálně pojatý romantický film hlavně co se vizuální stránky týče, myslím, že není nikdo, kdo by si nepřál zastavil čas v tom nejlepším okamžiku. Příjemný film, od kterého jsem nic nečekal a po zhlédnutí mohu vřele doporučit. Mé hodnocení 4 hvězdičky... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (19)

  • Záběr, kdy Ben (Sean Biggerstaff) telefonuje a následně klesá na postel, byla natočena za použití pohyblivých kulis a pohybujícího se kameramana. Postel byla připevněna ke zdi ve vertikální poloze. (ynot)
  • Mezi zaměstnanci obchodního řetězce Sainsbury's se stal film velmi populární a režiséra snímku Seana Ellise u pokladen nadšeně zdravili, když viděli na platební kartě jeho jméno. (ynot)
  • V jednom ze záběrů, kdy Ben (Sean Biggerstaff) kreslí jednu z nahých zákaznic obchodu, jde vidět, že mrkne, i když je zastavený čas. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama