Reklama

Reklama

Po bouřlivém rozchodu trpí Ben nespavostí. Aby se úplně nezbláznil, vezme noční směny v supermarketu. Pozoruje zákazníky a jeho fantazie se rozbíhá na plné obrátky. Ve své představivosti dokáže zastavit čas, atraktivní ženy svléká a kreslí jejich skicy. Nejvíce ho přitahuje Sharon, děvče za pokladnou, která možná zná lék na jeho nespavost... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (526)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Zajímavé. Zastavování času + nahota = malířství a nespavost jednoho kluka. Ještě jsem nezažila, že by byl někdo až tak extrémně poznamenán rozchodem, ale asi je to možné. Sice podle mě Sean Biggerstaff není příliš přitažlivý, ale to se dá přehlédnout. Oproti němu Emilia Fox je krásná a přirozená, což je velké plus. Děj je místy trochu nudný, ale převažují ty zábavnější chvilky. Určitě dokáže zaujmout. Rozhodně jsem nečekala nic jiného, než tento romantický happy end. Na začátku jsem si myslela, že to bude spíše film pro chlapi, kvůli té přehnané nahotě, ale postupem času jsem se utvrdila, že je to i pro ženské. Takže pohodový film. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Zaujímavou formou podaná rôznožánrová haluz, ktorou by mohol mať nováčik Ellis celkom sľubnú budúcnosť, ak teda tento podarený výplod nebol len náhodou, čo sa spájaním nespájateľných okamihov, scén a typov žánrov mohlo stať. Veď efektne spojiť totálne primitívnu a haluznú srandu s dôstojným humorom to dá buď kus šťastia alebo zručnosti. To isté sa dá povedať o monumentálnej, inokedy vážnej a aj súčasnej hudbe, ktorú by do scén, v ktorých bola použitá, nepoužil azda nikto. Len nemôžem povedať, že mi tieto mixy vždy vyhovovali. Pohľad na rôzne situácie je podaný mladým, neskúseným a vcelku pozitívnym spôsobom, ktorý som si nakoniec odniesol aj ja. 80%. ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Necítim sa byť oklamaný lákavým plagátom, ocenil som vynaliezavosť tvorcov, utvrdil som sa v mojom slabšom vnímaní britského humoru, ale celkový dojem som mal znížený o neschopnosť identifikovať sa s hlavnou postavou a jeho problémami. Ani komentár to zásadným spôsobom nevylepšil. Preto iba tri hviezdičky. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

jeden z těch filmů, které se mi nehorázně líbí, ale nikdy bych je pro jistotu nikomu nedoporučil, protože si nejsem jist, čím vším se mi vlastně film tak líbil, ona už samotná atmosféra je dosti specifická a bavili mě obě roviny filmu, jak děj s nepřebernym množstvim skvěle vybranejch figurek, tak i v rovině "pseudomeditativní" kde hlavní hrdina rozmlouvá o čemkoli. Film v podstatě celou dobu jenom lehce plyne, ale rozhodně to neznamená, že by měla přijít nuda. Jeden z nejzajímavěších romantickejch filmů ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Ponekud jednostranny a chlapsky omezeny pohled na krasu, rekla bych. Malir, kteremu prijde "krasne" jen bujne poprsi a pozadi mladych zen, zatimco prdiciho starika by kreslit nechtel, neni umelec vyzdvihujici krasu v pravem slova smyslu. Vyobrazeni zen jen jako slicnych nahych tel (ktere navic umi jen hloupe rvat a hazet vecmi, aniz by si vas vyslechly) se mi dost pricilo, takze me starosti hlavniho hrdiny uplne minuly. Celkem zajimavy napad tak utonul v mori testosteronu, bohuzel. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (19)

  • Ve scéně, kdy se Ben (Sean Biggerstaff) koukne na noční stolek a na digitálních hodinách je 4:08, vedle noční lampy lze spatřit jen šálek. V dalším záběru o 3 minuty později je ale v pozadí i porcelánový medvídek. (dan.pacino)
  • Záběr, kdy Ben (Sean Biggerstaff) telefonuje a následně klesá na postel, byla natočena za použití pohyblivých kulis a pohybujícího se kameramana. Postel byla připevněna ke zdi ve vertikální poloze. (ynot)

Reklama

Reklama