Reklama

Reklama

Po bouřlivém rozchodu trpí Ben nespavostí. Aby se úplně nezbláznil, vezme noční směny v supermarketu. Pozoruje zákazníky a jeho fantazie se rozbíhá na plné obrátky. Ve své představivosti dokáže zastavit čas, atraktivní ženy svléká a kreslí jejich skicy. Nejvíce ho přitahuje Sharon, děvče za pokladnou, která možná zná lék na jeho nespavost... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (526)

klerik 

všechny recenze uživatele

CLERKS II+40 ROKOV PANIC Velká Británia zachraňuje žáner komédie... Ten úžasný nevtieravý humor, aký sme videli napr. v SÚMRAKU MŔTVYCH je späť... Vynikajúca hudba, krásne ženy, úcta ku kráse. Nahota nie je samoúčelná, tvorcovia ako aj hlavný hrdina považujú ženské telo za umelecké dielo a snímajú ho s úctou a pompéznosťou - napriek všetkej vážnosti to celé pôsobí osviežujúco a primerane vtipne. Veľká škoda, že sa to nedostalo do kín... ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Ellis smíchal několik naivních životních mouder, které jsou v komedii o mladých lidech možná až nepatřičné a hromadu pubertálních vtipů, které v podání dospělých zase působí nepatřičně. Zdánlivě nesourodý mix však vytváří společně s časovými hrátkami a snílkům známou nespavostí kouzelnou atmosféru. Navíc plakát doslova klame tělem. ()

Reklama

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Cashback je výborná komedie, která má v sobě střípky romantického nádechu, z kterých se nakonec složí celá sklenice. Přirozený humor v ještě přirozenějším ději, jehož expozici si prožil každý z nás. Proto si vás film získá hned od začátku a mnoho postav vám bude připomínat vaše přátele či nepřátele. Režisér si při natáčení krátkometrážní verze zvykl na herce natolik, že je obsadil i do celovečerní verze. Nevím, zda je to dobře nebo špatně, protože jsem tu kratší verzi neviděl. Ale opakování je matka moudrosti, takže herci určitě vypilovali své postavy a odehráli to výbornou. V některých momentech mi to připomínalo Nauku o snech a ten patří taky k mým oblíbeným filmům, takže prostě těch pět hvězdiček musím dát. On si to zaslouží a doufám, že se mi podaří sehnat i tu krátkometrážní verzi, která byla nominovaná na Oscara. ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Jedno je tedy jisté - Guy Farley je bezesporu velký skladatelský talent a rozhodně byla by škoda, kdyby se do budoucna více neprosadil. To samé by se dalo říci i o Seanu Ellisovi, který se na nás usmívá ze svého nedobytného režisérského stolce a proplácí nám naši investici (cashback) v podobě stylistické lahůdky opěvujícím krásu a sílu okamžiku. Jedinečná spokojenost... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Občas sem se dobře bavil a občas nudil, ale jedno se tomu teda upřít nedá a to velká originalita a spousta skvělých nápadů, který z toho dělaj něco víc, krom toho se tady dá vidět opravdu kvantum nahých a skvěle tvarovaných ženských těl, to byla fakt paráda hehe.Ale stejně mě to jako film nikterak zvlášť nebralo, nicméně se mi to nějak postupem času rozleželo v hlavě a vlastně zjišťuju, že sem si to docela užil a v konečným účtování musim uznat, že se mi to líbilo ()

Galerie (15)

Zajímavosti (19)

  • Na pozvánce na Benovu (Sean Biggerstaff) výstavu je uvedeno datum 31. listopadu. Není jasné, zda jde o chybu či o záměrný vtip. (PogoJoe)
  • Scéna, kdy švédská chůva přechází nahá z koupelny do pokoje, je dle Seana Ellise inspirovaná vzpomínkami z jeho dětství. (Václavička)
  • Šéf supermarketu Jenkins (Jay Bowen) během svých motivačních řečí použije několik odkazů na filmy Gladiátor (2000) nebo Heat (1995). (Zdroj: LFŠ) (ynot)

Reklama

Reklama