Reklama

Reklama

VOD (1)

Evan Danielson je úspěšným finančníkem, který miluje svou práci. Bohužel kvůli ní zanedbává svou rodinu. Na každého ale jednou dojde. Evanovi se množí problémy a s jeho kariérou to jde z kopce. A neví, jak z toho ven. S řešením přijde až jeho sedmiletá dcera Olivie, která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které Evan zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie a lásky. Díky tomu si uvědomí, že by se svou dcerou měl trávit víc času. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

filip289 

všechny recenze uživatele

Jeden z najhorších Murphyho filmov ktoré som videl. Vlastne, pôvodne som ho ani nechcel vidieť nebyť vysielania v TV. Ničím výnimočná, sentimentálna, nevtipná rodinná "komédia". Jediným vtipným momentom vo filme bol akurát Murphyho výbuch ked prerozprávaval obrázky z papiera, potom už nič viac. Slabotu som očakával už po trailery, slabotu som dostal. Škoda, Murphyho som mal veľmi rád, nechcel som veriť tomu že skončí v takomto tuctovom rodinnom filme. A toto že zožralo 55 miliónov dolárov? To snád nemyslia vážne. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v rámci rodiných filmů poměrně standartní záležitost...zhruba do 1/3 mi to neskutečně lezlo na nervy,aby se pak film přes relativně slušnou i zábavnou střední část propracoval k očekávanému a povinnému ultra sladkému a šťastnému konci.Jako rodinná podívaná (kterou ocení spíš děti) na nedělní odpoledne to stačí,ovšem pravda je taková,že Murphy už stvořil lepší kousky...40% ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kirkpatricka poznam hlavne ako scenaristu - Slepici Ulet, Za plotem, kde myslim ze film Za plotem 2006 aj reziroval, teda natocil. Toto je ale slabota takmer zo vsetkych uhlov pohladu : rezia, scenar, herecke vykony, kulisy a co ma dorazilo, su mimoriadne plane dialogy, to fakt uz sa lepsie pocuva mleti dzendr hoven nez toto. Murphy /Beverly Hills Cop 1 -3, Zamilovany Profesor/ tu bol zbytocny, nic sa nedeje ..... a v kinach to komplet zhorelo. Uz po Zamilovanom profesorovi sa zacal Murphy vytracat, a definitivne vytratenie z filmu potvrdil Policajtom ze San Francisca. Tu uz je to vyslovena bieda, mizeria : 5 % ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

tenhle bláznivý film stojí a padá s hereckým umem Eddieho Murphyho, který byl pro také bláznivé kousky přímo stvořen. Je to jednohubka, která jak se rychle objeví, tak rychle zmizí. Ale na zlepšení nálady to bohatě postačilo. Musím říct, že mi tenhle film krásně sednul a já jsem se parádně bavila. Předvídatelný děj mi vůbec nevadil. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Kariéra Eddieho Murphyho je v troskách to je zrejmé...jediná pomoc je Policajt z Beverly Hills...a ani jeho posledný kúsok nedokazuje, že sa od posledného filmu zmenil...používa stále tie isté priblbé gagy, grimasy a trapasy...ale nájdu sa v tomto filme aj pozitíva...určite hlavným pozitívom je uletený, ale vynikajúci Thomas Haden Church (záporák zo Spidermana 3) a zo začiatku síce na nervy lezúca ale postupne veľmi v pohode hlavná detská postava - Yara Shahidi...celkovo je to opäť podpriemerný Eddie Murphy, nebyť vedľajších postáv (nezabudnúť Martina Sheena) o jednu hviezdičku nižšie... ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama