Reklama

Reklama

VOD (1)

Evan Danielson je úspěšným finančníkem, který miluje svou práci. Bohužel kvůli ní zanedbává svou rodinu. Na každého ale jednou dojde. Evanovi se množí problémy a s jeho kariérou to jde z kopce. A neví, jak z toho ven. S řešením přijde až jeho sedmiletá dcera Olivie, která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které Evan zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie a lásky. Díky tomu si uvědomí, že by se svou dcerou měl trávit víc času. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Falko 

všechny recenze uživatele

Reziser Kirkpatrick natocil zatial len rodinnu animovanu komediu ZA PLOTOM (2006), ktora ma mimochodom celkom bavila a tak sa rozhodol natocit i rodinnu hranu komediu, pricom si myslel, ze Eddie Murphy je ten najspravnejsi komik, ktory zachrani cely film. Nechcem tuto komediu a ani Eddieho hned zatracovat, lebo ma bavila hlavne ta druha polovica filmu, avsak problem je v scenari, kedze sa tam dost omielaju temy financneho sveta, predaja akcii a podobne, co je pre deti nielen nepochopitelne, ale i nudne a zase pre dospeleho divaka moze byt nudny ten imaginarny svet princezien a kralovny, ktore dokazu poradit ohladom spravnej investicie. Hmm. Princezny a investicie moderneho sveta? To akosi nejde dohromady, ale taky je scenar a zalezi len od vas, ci budete mat trpezlivost a podlahnete tomu imaginarnemu svetu. Tak si ho predstavte :-) ________ Eddie Murphy - (Evan Danielson) +++ Yara Shahidi - (Olivia Danielson) +++ Thomas Haden Church - (Johnny Whitefeather) +++ Ronny Cox - (Tom Stevens) +++ Nicole Ari Parker - (Tricia Danielson) +++ DeRay Davis - (John Strother) +++ Vanessa Williams - (Lori Strother) +++ Martin Sheen - (Dante D'Enzo) +++ ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastně už strašně obehrané téma. Muž zaneprázdněný prací nemá moc času na rodinu a neuvědomuje si tak, jak moc je důležitá a důležitější než cokoli. Viděli jsme to ve filmech už mockrát. Rozdíl je snad jen v tom, že jde o jakousi mocnou deku, která krom jiného dokáže věštit propad nebo vzrůst akcií. A světe div se, tuto deku má zrovna dcera strašně zaměstnaného muže, takže ten má největší šanci se s ní sblížit a věnovat se jí. Samozřejmě, že mu to nakonec dojde, každý správný americký rodinný film musí mít svůj happy end. Další důležitý faktor je Eddie Murphy. Ten se na některých scénách doslova vyřádil, jak to umí jen on. Žel bohu jich bylo málo. Film je takovým rodinnou odpočinkovou záležitostí, která vás sice nezarazí do křesel, ale místy pobaví. Ostatně, Karey Kirkpatrick má s podobnými filmy bohaté zkušenosti a celkem to umí. ()

Reklama

Georgex 

všechny recenze uživatele

Klasická rodinná komedie, kterou bohužel ani takový komik jako je Eddie Murphy nedokázal odlepit od průměru tohoto žánru. Eddie si v této komedii zahraje finančníka, který soupeří o lepší pozici na výsluní se svým indiánským kolegou. Ovšem jeho konkurent používá nevšední praktiky a Eddie začne svůj boj prohrávat, nicméně to se změní v okamžiku, když zjistí, že jeho dcera, která si vytvořila imaginární svět, dokáže předpovídat události na trhu. Rázem si s dcerou začne rozumět, bohužel sám neví, jestli je pro něj přednější úspěch nebo láska své dcery. Nápad je poměrně dobrý, ovšem ničím atypický. Film má takové pohodové tempo, ovšem, že bych se u něj smál od začátku dokonce se bohužel říct nedá. Pár vtipných scén, pár hlášek, ale jinak klasická rodinná komedie, která je spíše mířená na dětské publikum. Výkon hlavního představitele Eddieho Murphyho je poněkud sušší, než jsme u tohoto herce zvyklý, chybí zde jeho pověstná výřečnost, kterou uměl zahrát vždy dokonale. Ostatní herci jsou vybráni dobře a například indiánský finančník docela pobaví. Celkově hodnotím film jako průměrnou rodinnou komedii, která se bohužel ničím neliší od ostatních z tohoto žánru a nebýt fanouškem Eddieho Murphyho, tak bych se k této komedii nedostal. Moje hodnoceni 45% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak si představte, že Eddie Murphy sice do tohodle filmu nepřináší žádné parádní scény, jako se mu dařilo, když byl policajt z Beverly Hills, ale zase na druhou stranu nehraje dvacet rolí včetně té malé holčičky. Musím říct, že jelikož mám Eddieho rád, tak se mi tenhle film taky docela líbil a řekl bych, že tady to nižší hodnocení je dané spíš tím, co si stádo o Eddiem myslí, ne co si o něm myslí jednotlivec. Ten film fakt špatný není a v rámci rodinných bych řekl, že je to v dnešní době i docela příjemný nadprůměr. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy po vcelku originálním kousku Meet the Dave, trošku ubral nohu z plynu a střihnul si rodinnou komedii, která má opravdu "velmi" originální vyústění. Párkrát jsem se zasmál, což jsem upřímně nečekal. Eddie Murphy má stále výbornou vyřídilku takže když má zaplatit 400 dolarů své dceři za spálené palačinky, hodí přímo smrtící hlášku. Kdo si ale zaslouží obdiv je indiánský T.H. Church, ten se dle mého názoru musel setsakra vyřádit. Např. svému synkovi nechá prolít hrdlem několik plechovek Red Bullu a výsledek vám jistě nemusím prozrazovat. Celkový kontext komedie je trošku více či méně trapný, záleží kolik kdo zvládne. Vydržet se na to dívat, i přes notně slabší úvod, rozhodně dá. 50% ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama