Reklama

Reklama

VOD (1)

Evan Danielson je úspěšným finančníkem, který miluje svou práci. Bohužel kvůli ní zanedbává svou rodinu. Na každého ale jednou dojde. Evanovi se množí problémy a s jeho kariérou to jde z kopce. A neví, jak z toho ven. S řešením přijde až jeho sedmiletá dcera Olivie, která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které Evan zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie a lásky. Díky tomu si uvědomí, že by se svou dcerou měl trávit víc času. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Falko 

všechny recenze uživatele

Reziser Kirkpatrick natocil zatial len rodinnu animovanu komediu ZA PLOTOM (2006), ktora ma mimochodom celkom bavila a tak sa rozhodol natocit i rodinnu hranu komediu, pricom si myslel, ze Eddie Murphy je ten najspravnejsi komik, ktory zachrani cely film. Nechcem tuto komediu a ani Eddieho hned zatracovat, lebo ma bavila hlavne ta druha polovica filmu, avsak problem je v scenari, kedze sa tam dost omielaju temy financneho sveta, predaja akcii a podobne, co je pre deti nielen nepochopitelne, ale i nudne a zase pre dospeleho divaka moze byt nudny ten imaginarny svet princezien a kralovny, ktore dokazu poradit ohladom spravnej investicie. Hmm. Princezny a investicie moderneho sveta? To akosi nejde dohromady, ale taky je scenar a zalezi len od vas, ci budete mat trpezlivost a podlahnete tomu imaginarnemu svetu. Tak si ho predstavte :-) ________ Eddie Murphy - (Evan Danielson) +++ Yara Shahidi - (Olivia Danielson) +++ Thomas Haden Church - (Johnny Whitefeather) +++ Ronny Cox - (Tom Stevens) +++ Nicole Ari Parker - (Tricia Danielson) +++ DeRay Davis - (John Strother) +++ Vanessa Williams - (Lori Strother) +++ Martin Sheen - (Dante D'Enzo) +++ ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Workoholický otec, který se svou dcerou tráví pramálo času, je častým námětem k různým rodinným komediím. I ve filmu "Tak si představ", je synopse příběhu stejná. Až na to, že se zde objevuje míra fantasie. Dcera má kouzelnou dečku, která ji dostává do království princezen, které vidí dopředu. Tato dečka se i stane pojítkem, které upevní vztah dcery a otce. Otec totiž využije tohoto magického kusu látky k pracovním úspěchům v investiční firmě. Stane se výborným rádcem v oboru investování a je všude oblíben. Když ale přijde nabídka na vedení firmy, tak si musí otec vlastně uvědomit, co chce víc -- jestli práci nebo dceru ? To vše se dozvíte v této nové komedii s Eddiem Murphym v hlavní roli. Příjemná oddychovka, která nenudí. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

S Eddiem Murphm to už asi lepší nebude. I když Tak si představ není tak špatným filmem jak jsem si představoval. Ten nápad, že kouzelná deka pomáhá finančnímu poradci v jeho konání je celkem zajímavý, ale jinak film nepřináší nic zajímavého. Vše je takové jaké by mělo být na film podobného ražení. Nic světoborného, ale rozhodně nelituji shlédnutí tohoto filmu. Co se týče rolí Eddieho Murphyho, tak je to jedna z těch lepších z poslední doby. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kirkpatricka poznam hlavne ako scenaristu - Slepici Ulet, Za plotem, kde myslim ze film Za plotem 2006 aj reziroval, teda natocil. Toto je ale slabota takmer zo vsetkych uhlov pohladu : rezia, scenar, herecke vykony, kulisy a co ma dorazilo, su mimoriadne plane dialogy, to fakt uz sa lepsie pocuva mleti dzendr hoven nez toto. Murphy /Beverly Hills Cop 1 -3, Zamilovany Profesor/ tu bol zbytocny, nic sa nedeje ..... a v kinach to komplet zhorelo. Uz po Zamilovanom profesorovi sa zacal Murphy vytracat, a definitivne vytratenie z filmu potvrdil Policajtom ze San Francisca. Tu uz je to vyslovena bieda, mizeria : 5 % ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Kariéra Eddieho Murphyho je v troskách to je zrejmé...jediná pomoc je Policajt z Beverly Hills...a ani jeho posledný kúsok nedokazuje, že sa od posledného filmu zmenil...používa stále tie isté priblbé gagy, grimasy a trapasy...ale nájdu sa v tomto filme aj pozitíva...určite hlavným pozitívom je uletený, ale vynikajúci Thomas Haden Church (záporák zo Spidermana 3) a zo začiatku síce na nervy lezúca ale postupne veľmi v pohode hlavná detská postava - Yara Shahidi...celkovo je to opäť podpriemerný Eddie Murphy, nebyť vedľajších postáv (nezabudnúť Martina Sheena) o jednu hviezdičku nižšie... ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama