Reklama

Reklama

VOD (1)

Evan Danielson je úspěšným finančníkem, který miluje svou práci. Bohužel kvůli ní zanedbává svou rodinu. Na každého ale jednou dojde. Evanovi se množí problémy a s jeho kariérou to jde z kopce. A neví, jak z toho ven. S řešením přijde až jeho sedmiletá dcera Olivie, která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které Evan zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie a lásky. Díky tomu si uvědomí, že by se svou dcerou měl trávit víc času. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

filip289 

všechny recenze uživatele

Jeden z najhorších Murphyho filmov ktoré som videl. Vlastne, pôvodne som ho ani nechcel vidieť nebyť vysielania v TV. Ničím výnimočná, sentimentálna, nevtipná rodinná "komédia". Jediným vtipným momentom vo filme bol akurát Murphyho výbuch ked prerozprávaval obrázky z papiera, potom už nič viac. Slabotu som očakával už po trailery, slabotu som dostal. Škoda, Murphyho som mal veľmi rád, nechcel som veriť tomu že skončí v takomto tuctovom rodinnom filme. A toto že zožralo 55 miliónov dolárov? To snád nemyslia vážne. ()

6sense odpad!

všechny recenze uživatele

Fantazie je nádherná a jen málokdo jí opravdu má, tady je to zjevně hraný narozdíl třeba od filmu Phoebe v říši divů, kde je z ní fantazie opravdu "cítit". Nepochopitelný klišé dávání přednosti práci před rodinou vyústilo i v infantilní chování otce když chce deku, i za cenu probuzení všech v okolí, aby měl úspěch v práci. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy po vcelku originálním kousku Meet the Dave, trošku ubral nohu z plynu a střihnul si rodinnou komedii, která má opravdu "velmi" originální vyústění. Párkrát jsem se zasmál, což jsem upřímně nečekal. Eddie Murphy má stále výbornou vyřídilku takže když má zaplatit 400 dolarů své dceři za spálené palačinky, hodí přímo smrtící hlášku. Kdo si ale zaslouží obdiv je indiánský T.H. Church, ten se dle mého názoru musel setsakra vyřádit. Např. svému synkovi nechá prolít hrdlem několik plechovek Red Bullu a výsledek vám jistě nemusím prozrazovat. Celkový kontext komedie je trošku více či méně trapný, záleží kolik kdo zvládne. Vydržet se na to dívat, i přes notně slabší úvod, rozhodně dá. 50% ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Workoholický otec, který se svou dcerou tráví pramálo času, je častým námětem k různým rodinným komediím. I ve filmu "Tak si představ", je synopse příběhu stejná. Až na to, že se zde objevuje míra fantasie. Dcera má kouzelnou dečku, která ji dostává do království princezen, které vidí dopředu. Tato dečka se i stane pojítkem, které upevní vztah dcery a otce. Otec totiž využije tohoto magického kusu látky k pracovním úspěchům v investiční firmě. Stane se výborným rádcem v oboru investování a je všude oblíben. Když ale přijde nabídka na vedení firmy, tak si musí otec vlastně uvědomit, co chce víc -- jestli práci nebo dceru ? To vše se dozvíte v této nové komedii s Eddiem Murphym v hlavní roli. Příjemná oddychovka, která nenudí. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

V top komentáři se píše, že si stádo myslí o Eddiem nějaký špatnosti. Já mám Eddieho moc rád a přesto nemůžu jinak než tenhle film hodit mezi silně podprůměrný... Film je o tom, že Eddie Murphy je akciový analytik, který nemá čas na svojí dcerku (klasika rodinných filmů). Dcerku znásilnili a ona je teď mešuge; chodí s ručníkem na hlavě a povídá si se smyšlenýma princeznama Janou, Hanou a Danou (ve skutečnosti mají víc fantasy jména, ale zapomněl jsem je) a jejich matkou paní Čvachtovou. Životy fotra a mešuge dítěte se propojí v momentě, kdy mu dcera počárá podklady na schůzku píčovinama (což jí poradí princezny) a ukáže se to všechno být jako pravda (jako že akcie firmy A jdou nahoru, firmy B dolů a firmy C a D se spojí). No a pak už je drtivá část filmu o tom, jak fotr běhá taky s ručníkem na hlavě a skrz dceru komunikuje s neexistujícíma postavama, jejichž rady vždycky vycházej. Pokud si někdo vybavuje díl Simpsonů, kde Homer koukal s Lízou na americkej fotbal, ona předpovídala výsledky, a Homer vyhrával prachy u Vočka, tak tohle je přesně totéž. Pak přijede otec Washington, dá Eddiemu lepšího fleka a film skončí. Jediná vtipná část byly asi scény s Thomasem Churchem (Sandman ze Spidermana), kterej tady hraje indiánskýho rivala v analytický firmě a furt mele nějaký typický nesmyslný indiánský moudra. ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama