Reklama

Reklama

VOD (1)

Evan Danielson je úspěšným finančníkem, který miluje svou práci. Bohužel kvůli ní zanedbává svou rodinu. Na každého ale jednou dojde. Evanovi se množí problémy a s jeho kariérou to jde z kopce. A neví, jak z toho ven. S řešením přijde až jeho sedmiletá dcera Olivie, která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které Evan zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie a lásky. Díky tomu si uvědomí, že by se svou dcerou měl trávit víc času. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

6sense odpad!

všechny recenze uživatele

Fantazie je nádherná a jen málokdo jí opravdu má, tady je to zjevně hraný narozdíl třeba od filmu Phoebe v říši divů, kde je z ní fantazie opravdu "cítit". Nepochopitelný klišé dávání přednosti práci před rodinou vyústilo i v infantilní chování otce když chce deku, i za cenu probuzení všech v okolí, aby měl úspěch v práci. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

V top komentáři se píše, že si stádo myslí o Eddiem nějaký špatnosti. Já mám Eddieho moc rád a přesto nemůžu jinak než tenhle film hodit mezi silně podprůměrný... Film je o tom, že Eddie Murphy je akciový analytik, který nemá čas na svojí dcerku (klasika rodinných filmů). Dcerku znásilnili a ona je teď mešuge; chodí s ručníkem na hlavě a povídá si se smyšlenýma princeznama Janou, Hanou a Danou (ve skutečnosti mají víc fantasy jména, ale zapomněl jsem je) a jejich matkou paní Čvachtovou. Životy fotra a mešuge dítěte se propojí v momentě, kdy mu dcera počárá podklady na schůzku píčovinama (což jí poradí princezny) a ukáže se to všechno být jako pravda (jako že akcie firmy A jdou nahoru, firmy B dolů a firmy C a D se spojí). No a pak už je drtivá část filmu o tom, jak fotr běhá taky s ručníkem na hlavě a skrz dceru komunikuje s neexistujícíma postavama, jejichž rady vždycky vycházej. Pokud si někdo vybavuje díl Simpsonů, kde Homer koukal s Lízou na americkej fotbal, ona předpovídala výsledky, a Homer vyhrával prachy u Vočka, tak tohle je přesně totéž. Pak přijede otec Washington, dá Eddiemu lepšího fleka a film skončí. Jediná vtipná část byly asi scény s Thomasem Churchem (Sandman ze Spidermana), kterej tady hraje indiánskýho rivala v analytický firmě a furt mele nějaký typický nesmyslný indiánský moudra. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 54%***TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Prostředí 6/10/// PLUS: prostředí ve kterém se děj odehrává (práce+rodina), mírný náznak fantasy je poutavý a osvěžující, hlavní postava a její chování (to racionální) MÍNUS: naopak hlavní postava a její komediální chování, tedy spíš tradiční Eddie Murphy, není to naštěstí přehnané, ale je to pořád on a pokud vás irituje, tady s ním budete mít opět problém, kdo ho máte rádi berte to spíš jako plus, bohužel pro mě to až tak zábavné není./// Shrnutí: Mohlo to být lepší i horší. Je to takový rozumný střed, který docela zajme příběhem a snad dříve neodradí snahou o vtip, který už dnes málokoho pobaví. PS: Celkově bych tento film spíš doporučil dětem, které v něm najdou to potřebné kouzlo a budou se příjemně bavit. A rodiče možná s nimi. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ale takhle jsem si to skutečně nepředstavoval. Zápletky většiny filmů, ve kterých hraje Eddie Murphy, stojí za prd. Ale právě Murphyho, alespoň pro mě zábavné výkony pokaždé vytáhli tyto filmy minimálně do průměrných vod. Ovšem pro Tak si představ to bohužel tentokrát neplatí. Vyplní této slátaniny se stala skutečně naivní moralitka, kterak již po osmitísícišedesátédeváte jeden roztomilý diblík napraví svého neposedného tatínka. Už jen dát tuto nekonečně omýlanou zápletku je skutečně nadlidským výkonem. Zvlášť když tu není ani jeden jediný moment, který by byl jen minimálně zajímavější, zábavnější, originálnější. Nic! Jen jedna dlouhá, nevtipná náprava velkého negříka malým negříkem. A všichni jsou tak starostlivý, chápající a vstřícní, že by si tvůrci zasloužili popadnout za ucho a hodit do každodenní reality! Ale čert vem zápletku, ten hnus se dal čekat. Daleko větší problém pro tento snímek nastal v tom, že tu vůbec nefunguje Murphyho komika, respektive jeho ksichtění se. Ty pověstné škleby tu na mě zabrali asi tak dvakrát, jinak těžce přehrával, jeho excentričnost prostě byla tentokrát zcela přehnaná a neúměrná a zkrátka mě nebavil. Ostatní pak byli opět, jak to již v jeho filmech bývá, spíš do počtu, nikdo nijak nevyčníval, takže zaplétka na nic, obsazení na nic, zábavnost žádná, ve výsledku jednoduše jeden z nejslabších Murphyho filmů a nuda jak bejk. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nazývat tento film odpadem by bylo to necitlivé, nazývat jej vynikajícím zase moc přecitlivělé. Měl nápad a to se mi líbilo, snažil se diváka upoutat a rozhodně se mohl pyšnit neotřelým námětem. To však bohužel nestačilo. Na nápadu vzít dceru spolu s otcem do světa fantazie není nic špatného, i dialogy se povedly, film mi však místy připadal neskutečně dětinský, jako by se snažil diváka stále překvapovat, to se mu docela povedlo, bohužel ne v tom nejlepším slova smyslu. V některých momentech se neskutečně táhl, v jiných zase cosi chybělo. Na druhou stranu nemůžu napsat, že by byl špatný to ne, když se na něj podívám jako na celek, rozhoduji se mezi průměrným až lehce nadprůměrným výsledkem, škoda, že tady neexistují tři a půl hvězdičky. Film doporučuji, ale varuji, nelze na něj mít vysoké nároky, ty totiž v žádném případě nemůže splnit. ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama