Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 2

  • Česko Smrtící nenávi2t (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když někdo zemře v záchvatu zlosti, zůstane po něm stín, který se postupně šíří na další oběti a nedá jim spát, dokud je nedožene k šílenství anebo sebevraždě... Dokáže někdo zastavit kletbu? Tambllyn se dostane pod stejnou kletbu, jaká postihla její sestru Gellar. Nadpřirozené síly, které naplňují člověka zlobou a nenávistí, spojí dohromady několik lidí, kteří se snaží odhalit tajemství a zachránit si životy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Ako som vravel pri 1 že si pozriem aj 2 tak som to splnil a miestami príjemné prekvapenie.Celkom solídny horor s prekvapivo dosť mrazivými momentmi.Síce viem čo tam bude ako to bude vyzerať ale aj tak je to nepríjemné.Akurát mi to príde samoúčelové a príbeh sa vôbec neposúva ďalej.Akurát Kajako dokáže nové triky ktoré sa mi ale vôbec nepáčili.Inak ma to bavilo ale to je všetko ak budem pri dobrej nálade pozriem si aj3 zaťial 3* a 60%.Nádherná Sarah Roemer.. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Priznam sa, ze si uz dobre nepamätam na prvu cast, takze nechcem porovnavat. Chvilkami som sa nudil, ale pri dostatocnej hlasitosti som sa v niektorych chvilach zlakol, pretoze reziser sa snazil za kazdu cenu hlavne hlasnou hrozivou hudbou divaka vystrasit, ale inak je to podla mna taky priemer. Prekvapivo ma najviac unavoval prave zaver filmu... 26.12.2008 _____ Amber Tamblyn - (Aubrey) +++ Arielle Kebbel - (Allison) +++ Jennifer Beals - (Trish) +++ Sarah Michelle Gellar - (Karen) +++ Edison Chen - (Eason) +++ Sarah Roemer - (Lacey) +++ Teresa Palmer - (Vanessa) +++ Matthew Knight - (Jake) +++ Produkcia: Sam Raimi +++ Hudba: Christopher Young +++ ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

U jedničky som na tvrdo zaspal,avšak u dvojky som trpel oveľa viac!Neviem,ale mňa tá Nenávisť nejako neberie(zachvat zlosti)a následné prevedenie vo mne vyvoláva skôr smiech ako strach!Mám rád horory a na podobné snímky sa stále teším,ale je to dosť nevďačné téma,ktoré"väzme"každého z nás inak a preto dávam 1*-toto má vážne nevzalo... ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Že to bude špatné jsem čekal, ale že to bude až tak zoufalé.....Propletené příběhy zde opravdu nesvědčí nic dobrého,místo toho aby diváka udržovali v napětí a strachu ho spíše matou. Navíc nevím kdo se toho může bát, bílí obličej japonské dívky či kluka mi opravdu žádné vrásky nezpůsobuje, natož zvuk který vydávají(podobá se spíše krkání). Scény u kterých se máte leknout poznáte tak 3 vteřiny dopředu podle nezvyklého úhlu kamery, která zrovna zabírá dotyčnou obět, takže se vlastně vůbec neleknete. Na první díl či originální japonské verze to skutečně nemá. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Divné zvuky a náznaky hrůzostrašného zla mě nutily sedět u filmu a dodívat se do konce. Do konce? Konec je otevřený, aby mohla zapracovat fantazie a ta přece nemá žádné meze a hranice. Evidentně to všechno zapůsobilo dobře. Budu poslouchat podivný šramot odkud si z chodby. Taky se pokusím zjistit, co to bylo. Sakra, asi nechám rozsvícenou lampičku při usínání. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (7)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 38. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (ČSFD)
  • Pokračování dostalo zelenou hned po 39-milionovému debutu prvního dílu. (imro)

Reklama

Reklama