Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (211)

Balu... 

všechny recenze uživatele

njn; tomu, že dvojka Garfielda je slátaninou všech možných pohádek nelze odporovat - a aji tak mě to bavilo =) I průměrně civící fanoušek pohádek viděl G2 v tisíci a jedné předloze; momenty jako zvířátka dělají lasagne (Brementowns Musicians v originále) nebo bojový plán ala Home Alone ten úsměv ´mimoděk´ přece jen vytvořily.. Je to od Disneye a primárně určeno pro děti - a pokud se na tomuhle podobné filmy nedívám častěji jak jednou za půl roku; tak koneckonců proč ne.. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $28,426,747Tržby Celosvetovo $141,702,264Tržby za predaj DVD v USA $18,649,356 //počet predaných kusov 1,072,201║ Nič preborné sa nekoná ale miestami to troška pobaví. /videl v kine: 45%/ ()

Reklama

GavlaDan 

všechny recenze uživatele

Tenhle film, jestli se to tak dá vůbec nazvat, cílí vyloženě na nejmenší děti. Na děti tak malé, že neudrží pozornost hodinu a půl v kuse, takže s nimi asi nepůjdete do kina. LOGICKY Jenomže pro kohokoliv staršího je to téměř nesledovatelné. Takhle neuvěřitelně hloupý, debilní, nevtipný a odpudivý film jsem už nějaký ten pátek neviděl. Člověk nemůže chtít moc od adaptace komiksové postavičky, která jediné, co dělá je, že požírá lasagne a nadává na pondělí. Ale sakra! Tohle je zrůdnost, na kterou by se nikdo neměl koukat. Tomuhle „filmu“ se raději vyhněte obrovským obloukem. 2/10 ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Po neuvěřitelné a hloupé jedničce nemůžu věřit, že jsem se pustil znovu do týhle kočičárny! Liný, nenažraný a tlustý kocour cestuje do Anglie, kde se prohodí s téměř totožným kocourem "králem". Film funguje na klasické záměně osobností...že by to ale byla sranda? Tak to už říct nemůžu. Oproti jedničce tohle ztrácí aspoň to kouzlo, co měla. Tady už nehraje pouze Garfield a Odie, ale dokonce krávy, prasata, papoušek a kozy. Vážně tancující kozy a krávy....Největší kočka z celého filmu je zkrátka Jennifer. Tohle nezachrání ani oblíbený Bill Murray. ( 25 procent ) ()

vlciak_007 

všechny recenze uživatele

Takže musím uznať, že to už nebolo také úchylné ako jednotka, ale stále som sa perfektne bavil. Garfield už nebol taký vtipný a skvelý dezert, už mi to pripadal ako nejaké slabé predjedlo. Ale aj tak super!!! Chcem aby bol Bill Murray môj QFF (či jak to hovoria tí tínedžeri), lebo je fakt skvelý! 80% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Původní komiks Jima Davise vychází od 19. června 1978 a je zapsaný v Guinnesově knize rekordů jako nejpublikovanější strip. Pravidelně se totiž objevuje v 2570 denících a magazínech. (imro)
  • Ve scéně, kdy John (Breckin Meyer) na konci žádá Lis (Jennifer Love Hewitt) o ruku, nemůže najít snubní prsten, načež mu jej Garfield donese. Když ho Garfield nese, má krabička fialovou barvu. Když ho však John předává Lis, je krabička modrá. (Mr.Hudson)
  • Garfieldovo pokračování během úvodního víkendu (16. – 18. 6. 2006) utržilo 7,2 mil. dolarů a celkový výdělek v kinech USA se vyšplhal na 27,8 milionů. Jeho předchůdce utržil před dvěma lety 75,3 milionů v Severní Americe a 200 milionů v kinech celého světa. (imro)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama