Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (211)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ještě větší ptákovina než první film, která mě opět bavila jen proto, že Bill Murray jako hlas Garfielda skvěle sedl. Ale poslat Garfielda do Británie a udělat tam záměnu za aristokratickou kočku... Nevím, tohle mi přijde jako pořádná pitomost a jako něco, co ukazuje, že Garfield může fungovat jedině ve stripu. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Připomělo mi to prasátko Babe a to mi přišlo docela uhozené. Zvěřinec u bazénu, grilu a s havaj výbavou na sobě je trochu moc. Garfield je legendární ale jestli je tohle pokus o jeho propagaci tak bych řekl, že jde o selhání... pár zábavných scenek, většinou ale vtipky - nevtipky. Na zabití času možná, jako celovečerni film sotva... Nej scéna v závěrečných titulcich. Tím nenabádam aby se člověk na tohle díval a dočkal se ji :-)). Život před a po shlédnutí Garfielda 2 je pořad stejný. ()

Reklama

GavlaDan 

všechny recenze uživatele

Tenhle film, jestli se to tak dá vůbec nazvat, cílí vyloženě na nejmenší děti. Na děti tak malé, že neudrží pozornost hodinu a půl v kuse, takže s nimi asi nepůjdete do kina. LOGICKY Jenomže pro kohokoliv staršího je to téměř nesledovatelné. Takhle neuvěřitelně hloupý, debilní, nevtipný a odpudivý film jsem už nějaký ten pátek neviděl. Člověk nemůže chtít moc od adaptace komiksové postavičky, která jediné, co dělá je, že požírá lasagne a nadává na pondělí. Ale sakra! Tohle je zrůdnost, na kterou by se nikdo neměl koukat. Tomuhle „filmu“ se raději vyhněte obrovským obloukem. 2/10 ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Neviem čím to bolo, ale bavil som sa dobre. Možno keby som sa na to pozrel ešte raz, už by sa tak nestalo, ale napoprvé to ušlo. Určite prospel aj zvyk z jednotky, štýl nám už bol známi, a tým pádom ma to už len tiahlo sebou. To množsto zvierat určite pomohlo, vtipy sa mohli vyrábať na bežiacom páse. Bol som celkom spokojný. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Legenda už v prvním díle pořádně padla na držku, ale to, co s ní udělali tvůrci ve dvojce, to už by si zasloužilo veřejné lynčování. Udělat z nejcharismatičtějšího kocoura protivného křížence otesánka a Richieho Riche, to už je opravdu vrchol. I v druhém dílu jsou několikrát, v rámci morálních ponaučení, totálně potlačena některá základní pravidla komiksu, což je opět k pláči. Garfield 2 je ještě horší než jednička (už jen pro ten typický Americký pohled na Anglii), potažmo cokoli z posledních let, kdy se v hraném filmu objevila mluvící zvířátka. Díky bohu za ten komerční neúspěch, trojka alespoň nehrozí, bůh ví, s čím by přišli tam. Možná by začal Garfield pomáhat psům, co nemají páníčka... nebo něco takového ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy John (Breckin Meyer) na konci žádá Lis (Jennifer Love Hewitt) o ruku, nemůže najít snubní prsten, načež mu jej Garfield donese. Když ho Garfield nese, má krabička fialovou barvu. Když ho však John předává Lis, je krabička modrá. (Mr.Hudson)
  • Garfieldovo pokračování během úvodního víkendu (16. – 18. 6. 2006) utržilo 7,2 mil. dolarů a celkový výdělek v kinech USA se vyšplhal na 27,8 milionů. Jeho předchůdce utržil před dvěma lety 75,3 milionů v Severní Americe a 200 milionů v kinech celého světa. (imro)
  • Znalci Garfielda určitě ocení, že Liz konečně přijme Jonovu nabídku sňatku. Do vítězného konce to dotáhl po více než dvou letech komiksového snažení. (imro)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama