Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (211)

slovan1 

všechny recenze uživatele

Připomělo mi to prasátko Babe a to mi přišlo docela uhozené. Zvěřinec u bazénu, grilu a s havaj výbavou na sobě je trochu moc. Garfield je legendární ale jestli je tohle pokus o jeho propagaci tak bych řekl, že jde o selhání... pár zábavných scenek, většinou ale vtipky - nevtipky. Na zabití času možná, jako celovečerni film sotva... Nej scéna v závěrečných titulcich. Tím nenabádam aby se člověk na tohle díval a dočkal se ji :-)). Život před a po shlédnutí Garfielda 2 je pořad stejný. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No, osobne nemám veľmi rád námet tohto typu. Zámena. Nie preto, že by nebol zábavný a žeby neponúkal množstvo gagov a humorných situácií s tým súvisiacich, ale preto, lebo som stále na ihlách a odvádza ma to od celkového pôžitku s filmu. Je to z mojej strany čudesné, ale tak to je. Každopádne film ma pobavil, má jednu dve zapamätania hodné hlášky a celkovo sa chytá na diel prvý. A to stačí. ()

Reklama

majklfly 

všechny recenze uživatele

"Ok, budu váš myšfión" Nevím proč...ale ikdyž jsem si od druhého pokračování moc nesliboval, Garfield mě v mnoha odhledech příjemně překvapil. Škoda, že se ke mně dostal až ted. Pořád mu zůstal onen typický otravný humor. V teleizi sympaticky, ale v reálném životě na zabití. Celý film je orientován na zvířátka a podle toho taky vypadá "milostná" zápletka. Nijak excelentní herecké výkony, ale tento film vlastní něco, díky čemu si zaslouží 50% Rodinna komedie, která opravdu osloví celou rodinu. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

V anglické královské rodině vždy po svém majiteli dědí jeho kocour. To ale nechce lord Dargis dopustit, a dělá vše pro to, aby se starého kocoura zbavil. Shodou okolnosti do Londýna míří i Jon (Breckin Meyer), aby požádal svoji přítelkyni Liz (Jennifer Love Hewitt) o ruku. Možná je to jejím povoláním (veterinářka) nebo vrozenou žárlivostí, jede s Jonem i jeho kocour Garfield, aby mu sňatek rozmluvil (rozmňoukal). A jakto tak už bývá, nastane zmatek a Garfield je zaměněn za královského kocoura, který musí snášet "lidské" zacházení a naopak Garfield musí zabránit zrádnému Dargisovi, aby se jej zbavil ... První Garfield vycházel ještě z podstaty samotného Garfielda, ale dvojka je už jen hezky animovaná pohádka. Od prvního okamžiku je naprosto (do detailu) jasné, jak vše dopadne, takže se nelze ubránit určité nudě. Což o to, kocour i ostatní zvířátka jsou docela hezká, ale všechno je takové .. statické. Víc než dvě hvězdičky a to jen za krásnou Jennife Love Hewitt.. ()

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se ta kočka nejmenovala Garfield a neměla by tedy s tím geniálním komixem Jima Davise nic společného, ani si tohoto filmu nevšimnu. Jenže, ona se tak jmenuje a já tenhle film považuji za zneuctění tohoto jména. Nechápu, jak mohl Jim Davis (pokud měl tu moc) něco tak odporného schválit. Vždyť tohle není ten líný a cynický kocour, kterého znám! Tohle je jen nějaká tlustá, hnusná, líná, "vtipná" kočka, která si hraje na strašného amerického frajera! ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Bill Murray nebyl jediným adeptem pro hlas hlavního hrdiny. První volbou byl Lorenzo Music (namluvil postavu Petra Venkmana v kresleném seriálu The Real Ghostbusters. Venkmana si v původním hraném filmu Krotitelé duchů (r. Ivan Reitman, 1984) zahrál právě Bill Murray). Chvíli však měl úlohu v rukou i John Goodman. (imro)
  • Předtím, než Lord Dargis (Billy Connolly) běží za Garfildem a přeskočí zábradlí, má v ruce zbraň. Během přeskoku ji však nemá. (Mr.Hudson)
  • Carlylejský zámek, sídlo Garfieldova dvojníka, je ve skutečnosti zámek Howard ve Velké Británii. (ČSFD)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno