Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (211)

verbst odpad!

všechny recenze uživatele

Podotýkám, že jsem tohle dílko neviděl. Jak tak sleduju ani jsem o nic nepřišel, co? Ale můj bráška přijde z kina a říká : "Štěpo, ( to jsem já ) sem byl na Garfieldovi a bylo to uplně drsný. Prostě krutý, a bum, bžum, bác, klep, nalhgal + všelijaké další citoslovce a řekl jsem si: Tak to přece jenom ohodnotím, protože tohle bylo strašný a věřím, že bráška spoustu scén a citoslovců vynechal... ()

Arius 

všechny recenze uživatele

Ohromna sranda, to predovsetkym priblizne tak na tri. Tak preco som ich nedal? Nemozem, sranda nie je vsetko a v tomto pripade sa rezia spoliehala na svojho jedinecneho kocura. Co sa vsak tyka ostatnych faktorov ako napriklad herci, ty boli uplne mimo a taktiez i mnoho dalsich protigarfieldovi hrajucich argumentov. To ja jednoducho nemozem, aj ked tej srandy bolo za dost. ()

Reklama

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se ta kočka nejmenovala Garfield a neměla by tedy s tím geniálním komixem Jima Davise nic společného, ani si tohoto filmu nevšimnu. Jenže, ona se tak jmenuje a já tenhle film považuji za zneuctění tohoto jména. Nechápu, jak mohl Jim Davis (pokud měl tu moc) něco tak odporného schválit. Vždyť tohle není ten líný a cynický kocour, kterého znám! Tohle je jen nějaká tlustá, hnusná, líná, "vtipná" kočka, která si hraje na strašného amerického frajera! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to ještě vypadá, že film půjde v šléplejích jedničky, která se mi na to jedno podívání ještě docela zamlouvala. Po půlce se ovšem dětská infaltilnost stupňuje, takže se dočkáme třeba i kachen, krav a další havětě jak vaří lazaně nebo lorda, která "vtipně" zakopává a šlape na hrábě. Tohle si ten komiks vážně nezasloužil. Velmi odřené 2* za aspoň trošku slušnou první půlhodinku. ()

GavlaDan 

všechny recenze uživatele

Tenhle film, jestli se to tak dá vůbec nazvat, cílí vyloženě na nejmenší děti. Na děti tak malé, že neudrží pozornost hodinu a půl v kuse, takže s nimi asi nepůjdete do kina. LOGICKY Jenomže pro kohokoliv staršího je to téměř nesledovatelné. Takhle neuvěřitelně hloupý, debilní, nevtipný a odpudivý film jsem už nějaký ten pátek neviděl. Člověk nemůže chtít moc od adaptace komiksové postavičky, která jediné, co dělá je, že požírá lasagne a nadává na pondělí. Ale sakra! Tohle je zrůdnost, na kterou by se nikdo neměl koukat. Tomuhle „filmu“ se raději vyhněte obrovským obloukem. 2/10 ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Stejně jako v předchozím díle a následujícím pokračování dá vždy Jon Arbuckle (Breckin Meyer) pěstí hlavní záporným hrdinům. (tequilla)
  • Původní komiks Jima Davise vychází od 19. června 1978 a je zapsaný v Guinnesově knize rekordů jako nejpublikovanější strip. Pravidelně se totiž objevuje v 2570 denících a magazínech. (imro)
  • Tvůrci zachovali kontinuitu a stejně tak jako v prvním dílu je počítačem animovaný jen Garfield, nyní ještě se svým dvojníkem. Zatímco obě kočky vytvářel tým 30 animátorů, ostatní zvířata jsou živá a staralo se o ně jen několik trenérů. (imro)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama