Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lee se vrací z psychiatrické léčebny, kam ji rodina umístila kvůli sklonům k sebeubližování. Dívka si najde práci u advokáta Edwarda Greye a odhodlaně bojuje s haldou kancelářských povinností. Když poprvé dostane od šéfa výprask za špatně napsaný dopis, její zjihlé srdce si uvědomí, že On je ten nejlepší. Od té doby se pro oba stane práce zdrojem skvělých potěšení - Grey vynálezavě trestá a Lee blaženě trpí. O mladou ženu však nepokrytě usiluje její přítel Peter. Zvítězí "láska" nebo chladný rozum? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (457)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Hezky pěkně. Nenápadně, nenápadně, a na konci to na nás Shainberg, ale hlavně Spader a Gyllenhaal vybalí v plné parádě. Ona Maggie je vůbec zvláštní herečka (znám jí hlavně z Vrtěti ženou) - když se nenamaluje a kamera jí nepřeje, vypadá hrozně, a v dalším záběru je skoro k sežrání. Sekretářku vůbec nepovažuju za úchylný film, jde jenom o to, abychom se uměli domluvit. Překvapivě vzrušující scény! ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Děkuji Tomovi z kyslíkárny, že mi Sekretářku někdy před deseti lety doporučil. Myslím, že by ten film měl být slavnější, než je. Sadomaso mi moc neříká, proto jedna hvězdička dolů. Tím chci naznačit, že ten film je nejspíš dokonalý. Taky ho doporučuju kudy chodím. Ale nevím o nikom, kdo by se na základě mého doporučení na Sekretářku kdy podíval. Myslím, že za to může téma. To bude také nejspíš hlavním důvodem, proč tenhle velezábavný film není tak slavný, jak by si zasloužil. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Môže ísť do hája aj 50 odtieňov sivej. Toto je film ako stvorený pre bondage fetishistov, spankingov, voayerov, pantysnifferov či iných labužníkov. Maggie Gyllenhaal v životnej role, ktorú si vychutnávala a rozhodne aj užívala. Kde je hranica čo považujeme za normálne v oblasti intímnych ľudských vzťahov? Neviete? Tak ten to film sa vám to pokúša naznačiť. Pri Maggie sa dočkáte jej zadku, nôh, pomočenia, poprsia a dočkáte sa aj bobra. Veľmi dobrý a vôbec nie zbytočný film. Skvelý herecký výkon oboch hlavných aktérov, nechýba ako komediálny, tak ľahko dramatický ráz celého filmu, proste som sa bavil od začiatku až do konca, bolo to veľmi inšpiratívne. Odporúčam. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Gyllenhaalovu ségru jsem měl zaregistrovanou mezi nejcudnějšími herečkami Hollywoodu a najednou koukám že hraje ve filmu, kde ji šéf mlátí po zadku, nutí ji nosit papíry v puse jako pejsek a ještě ji neustále šikanuje. Vše je zrežírované s naprostou lehkostí. Mám rád filmy, kde není příliš mnoho postav a o to více se je scénář opečovává. V Sekretářce se to vše ukázkově sešlo a oproti tomuhle vypadají takové Odstíny šedi jako podvyživený, zlomený, nedonošený blábol. Kdo má chuť na trošku více toho mučeníčka sekretářek určitě, tohle nesmí minout. 70% ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

PLESK! aneb jak je fajn, když někdo sdělí širším masám, že sadomasochismus není nějaká úchylná, odporná, nečistá věc, která může za všechny neduhy světa, hladomorem počínaje a Georgem Bushem konče... Mimochodem, Maggie je tady naprosto sladká, James Spader super a Jeremy Davies správně nesnesitelný... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (9)

  • K filmu byly vyrobeny dva plakáty, Jeden z nich zobrazuje předkloněnou ženu. Maggie Gyllenhaal přiznala, že postava nepatří jí, ale nějaké ženě, která v té době chodila s jejím expřítelem. (HellFire)
  • Přestože má Lee problémy zvednout plnou nádrž vody nebo vlézt do kontejneru, pro její představitelku Maggie Gyllenhaal nepředstavovaly žádnou větší námahu. (TaNya_)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Reklama

Reklama