Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

JM87 

všechny recenze uživatele

A to nízký hodnocení je tu jako proč? Jasně, občas se to musí brat s nadhledem - ten film neví, jak by se měl tvářit, ale jinak je to pecka. Je to napínavý, člověk se u toho lekne (a to se mi už moc často nestává) a dokonce je to i zábavný. Hlavní důvod, proč jsem se na to podival byl Robert Patrick (nám všem známý jako legendární T-1000) a Jenette Goldstein (nám všem jistě známa jako legendární Vasquezová). No, ani jeden z nich nezklamal. Jasně, od začátku všichni víme, jak to dopadne a některý scény už sou trošičku přehnaný, ale ptám se znova. Ten film má nízký hodnocení jako proč? ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zábavná naháněčka v podivné nemocnici s ještě podivnějším personálem. Herecky celkem ucházející, navíc je tu Robert Patrick a nechuťáren je tu na podobný film v celku dostatek. Možná se do toho mohlo zakomponovat nějaké to strašidlo potažmo nějaká zdařilá halucinace, protože atmosféra k tomu místy vybízela. Ale i tak jsem celkem spokojen. 55% ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Klasický nizkorozpočtový torture gore horror s velmi jednoduchým až triviálním dějem o jednom šíleném doktorovi. Jenže horrorový fanoušek tohoto subžánru si přijde na své a vezme tento film jako oddychovku. Je tam i pár lekaček, některé scény jsou fakt chutné. Takže jak říkám, klasická jednoduchá šablona, stokrát ohraná, ale v tom minimálně průměru dobře fungující. PS: Robert LaSardo je pro tyto role stvořený. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Zde je naservírováno vše, co můžete od nemocničního prostředí čekat. Hromada orgánů, amputace, odběry tekutin, injekce vrtačky a kolem toho všeho známá červená tekutina, kterou se opravdu nešetří. Věřte mi, že obsah zní mnohem hůř, než to doopravdy je. Když k tomu přistoupíte s touhou se bavit a nehledat v tom bůhvíco, budete určitě spokojeni + jedna vtipná scéna, která nemá chybu. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po autonehodě je skupina přátel odvezena do nemocnice, aby lékaři odborně prověřili, zda jsou všichni v pořádku (a při té příležitosti primář mohl vyhodnotit, zda jsou jejich orgány použitelné pro transplantaci své umírající manželce). A tak pro většinu z nich začíná dlouhá noc (pro některé je noc naopak velmi krátká, neboť jsou na prvočinitele rozebráni hnedka ze začátku)... Občas mně napadá, jestli jsou tvůrci filmů úplně normální - řekl bych, že Adam Gierasch moc ne - sice od hororu člověk očekává nějakou tu kapku krve, ale žijící osoba s vnitřními orgány rozvěšenými okolo sebe, čištění otisků prstů bruskou či lumbální punkce v přímém přenosu i mně přijde trochu moc. Rozhodně nedoporučuji před filmem nějak moc jíst, zvlášť pokud máte trochu slabší žaludek... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)
  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)

Reklama

Reklama