Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Jessica Lowndes v hlavnej roli tu behá s prevŕtanou lebkou a ogrcaným dekoltom a Autopsy vyznieva ako nekonečný sled citácií zo známych "osemdesiatkových" krvákov. Adam Gierasch čerpá inšpiráciu od Rosso Sangue cez Re-Animátora až k Mŕtvej jame... Moje hodnotenie bolo spočiatku na nule, ale postupne som predsa zmenil názor, nielen pretože film dokázal pritlačiť na pílu, ale najmä kvôli istému výtvarnému cíteniu, ktorými tie bizarné a krvavé obrazy disponovali. ()

Standic1 

všechny recenze uživatele

Pěkná vyvražďovačka z prostředí nemocnice, což je jedna z mých nejoblíbenějších hororových lokací od dob, kdy jsem hrál na playstationu hru Silent Hill. Robert LaSardo opět stejně jako v hororu Parlor působí jako strašně fajn chlápek, který s vámi prohodí pár frází o tom, jak se máte a pokračuje dál a krají mrtvoly na kousky. Pár pěkných gore scén, hlavně ta s orgány, které působily jak ozdoba na krvavé Vánoce. Robert Patrick v roli doktora naprosto nezajímavý a jediná role záporáka, která mu opravdu sedla byla v Terminátorovi 2, ale to už je hodně dávno. Celkově nic extra, pořád se běhá sem a tam a i když myslím, že mapu budovy museli přeživší umět nakreslit snad i po slepu, tak se zdá, že stále nevěděli kam běhají. Scéna s policistou zase za všechny prachy, ale je fakt, že výměna nechápavých pohledů ve chvíli, kdy se LaSardo objeví s nasekanými končetinami byla opravdu luxusní. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, vadil mi víc poměrně hloupý scénář nutící postavy chovat se opravdu podivně a debilně, nebo snaha nacpat do toho filmu co nejvíce žánrů a kromě poměrně dobře vychytaných gore věciček mást odkazy na duchařinu? Nebo to barevné osvětlení, tolik typické pro každou obyčejnou nemocnici? Opravdu nevím. Ještě, že je to alespoň zachraňuje Jessica Lowndes. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Pár mladých ľudí sa vracia zo zábavy a majú autonehodu pri ktorej niekoho zrazia a zachviľu príde sanitka a odvezie ich do neďalekej nemocnice.Potom začnú tie vážne problémy.Sychravé počasie,skoro opustená nemocnica a tajomné chodby vedia nabudiť tú správnu temno strašidelnú atmosféru.Ale príbeh je jedna totálne jednotvárna a predvídateľná zaležitosť.Takýchto filmov je už pár na svete a aj lepších.Spracovanie bolo zo zúfalých pokusov vytvoriť niečo výnimočné ale nestalo sa tak.Krváčik to bol riadny ale škoda že bez náznaku aspoň trocha originalita.Tu všetko išlo na úkor krvi a nechutnostiam.Zhrniem to taký sprostučko naivný krvavý horor.A scéna kde mal zavesené vnútornosti bola totálne j...á áno mal súvis s dejom ale aj ten bol stupidný. ()

ElizabethBay odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z prvních otázek, která mě při sledování tohoto filmu napadla, byla: "jak je možné, že v takové slátanině hraje herec jako Robert Patrick?" Ne, že by se jednalo o oscarového herce, ale roli psychopatického doktora ve filmu, který působí jako průměrná počítačová hra s milionkrát použitým námětem, nelogičnostmi a absencí alespoň minimálního vkusu, si rozhodně nezaslouží. Film zdánlivě dodržuje všechny normy průměrného hororu, ale ve výsledku je to ostuda filmařského řemesla. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)
  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)

Reklama

Reklama