Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

petero 

všechny recenze uživatele

AFTER DARK HORRORFEST 3 (Dying Breed, Autopsy, The Brøken, Slaughter, Perkins 14, The Butterfly Effect: Revelations, From Within, Voices / Someone Behind You) Tak takýto horor sa len tak nevidí! Tvorcovia každú chvíľu prekračujú hranice logiky až to všetko pôsobí ako fantasy horor zo série Hellraiser. Za všetko scéna žijúceho pacienta s rozrezaným hrudným košom a jeho vnútornosťami rozvešanými pod stropom miestnosti. Že sa tvorcovia neboja ukázať niečo drsnejšie je zrejmé zo scény s hasiacim prístrojom a la IRREVERSIBLE (kto videl, tak vie čo mám na mysli) ale jednoznačne najlepšia je scéna s policajtom, tie pohľady nemajú chybu. Napriek WTF momentom (pripravte sa na vypadávajúce vnútornosti z chodiaceho pacienta alebo zdravotnú prehliadku pacienta bez mozgu) AUTOPSY ubieha veľmi svižne, rovnako atmosféra nemocnice so šialeným personálom pod vedením Roberta Patricka je výborná a našťastie to nevyzerá ako amatérsky počin. Zabavte sa ;-). ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ten film by se měl jmenovat Panoptikum Hrůzy než Pitva. Kdybych to měl hodnotit po hororové stránce tak hodně dobré různých orgánů se zde válí hodně je to krvavé a obsahuje to hodně gore. Po dějové stránce je to už,ale bída v celém filmu přežije takřka až do konce feťák,který si zde chodí jak kdyby mu to tady patřilo a skoro nikdo ho nehledá. Navíc je to takový idiot,který si normálně v nemocnici dá jointa,když každou chvílí má jít na kontrolu svého stavu. Hlavní sestra je tak neschopná, že by nedokázala uhlídat snad ani novorozence v kolébce a o těch dvou kreténech trestancích ani nemluvím panebože však jen stačilo sedět u kamer a hlídat to nemůže být tak těžké. I policista má slušně vymleto v mozku (pokud nějaký teda má) jelikož jde do nemocnice, která má byt 3 roky zavřené a není a nepříjde mu to vůbec divné. Ke konci to už získává nádech parodie (viz chlápek s rozvěšenýma vnitřnostmi jako na vánočním stromku) a konec je zbytečně brzo utnut (přežil to nebo ne) 60 procent budu hodný ()

Reklama

JM87 

všechny recenze uživatele

A to nízký hodnocení je tu jako proč? Jasně, občas se to musí brat s nadhledem - ten film neví, jak by se měl tvářit, ale jinak je to pecka. Je to napínavý, člověk se u toho lekne (a to se mi už moc často nestává) a dokonce je to i zábavný. Hlavní důvod, proč jsem se na to podival byl Robert Patrick (nám všem známý jako legendární T-1000) a Jenette Goldstein (nám všem jistě známa jako legendární Vasquezová). No, ani jeden z nich nezklamal. Jasně, od začátku všichni víme, jak to dopadne a některý scény už sou trošičku přehnaný, ale ptám se znova. Ten film má nízký hodnocení jako proč? ()

castor 

všechny recenze uživatele

Začíná to standardně – nikdo nemá signál!! Banda přátel se po dopravní nehodě ocitne uprostřed noci kdesi mimo civilizaci, když kolem náhle projede sanitka s hodně divnou posádkou. Za chvíli jsme nicméně v oficiálně několik let zavřené nemocnici, ve které už brzy začnou křupat kosti, končetiny končit v nepřirozených polohách, orgány mimo lidská těla a hranice logiky se začnou překračovat mílovými kroky. Nic na tom nemění ani fakt, že sadistického doktora tu hraje (stroj z tekutého kovu) Robert Patrick, který z tohohle omylu nájem na dva měsíce dopředu těžko zaplatil. Když se jeho umírající ženuška (pro kterou novým nedobrovolným „pacientům“ odebírá orgány) chichotá na smrtelné posteli a on stojí po výbuchu zohavený za dveřmi, může to slabším povahám dělat potíže, ti, kteří už něco viděli, budou naopak jen těžko hledat slova. Celé se to totiž velmi neobratně schovává za rádoby vtipné momenty a zábavný look, nic ale nezabrání tomu, že herci jsou horší než průměrní, pobíhají bez ladu a skladu z patra do patra a že tahle pásová amatérská výroba musí už ve střižně obtěžovat samotné tvůrce. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem narazil na dobrou oddechovou naháněčku, která se neodehrává někde v domě či lese, ale v potemnělé nemocnici. Líbil se mi výběr herců, líbila se mi pointa a líbilo se mi jak to hezky odsejpá. Žádný zbytečný kecy, žádný hluchý místa. Prostě svižná krvavá zábava, kterou kazí jenom to nesmyslné chování postav a samozřejmě asi milion chyb a kravin. Ten závěrečný záběr na vnitřnosti byl opravdu mňamkózní (tento výraz pochází od uživatele Hrabo, snad mi promine :-D). 60% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)
  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)

Reklama

Reklama