Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

predators 

všechny recenze uživatele

6.7.2009 Final Fantasy VII Complete Je velká škoda, že se do oběhu neuvolnila hned tato verze, která je o půl hodiny delší a především se více zaměřuje na příběh, který tím pádem pro neznalé, dává konečně smysl. A... a ... ještě jsem chtěl popsat pocity, které ve mně tento film vyvolal, ale nejde to... :-( Jinak, jednoznačně nejlepší animák, který jsem viděl... Někdy v 2007... Je až s podivem, jak dobré hodnocení se tomuto snímku dostává. Perfektní audio-vizuální zpracování jistě hraje svoji roli, ale pro mě je zde ještě jeden faktor. Nostalgický. A myslím, že většina pětkařů tady mi dá za pravdu. Vzpomínám, když jsem před několika lety proškvařil stejnojmennou gamesu a to je přesně ten důvod mého nadšení. Ach ty vzpomínky... 100% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

S herní předlouhou mám minimální zkušenosti, takže jsem v podstatě nevěděl, kdo hlavní i vedlejší postavy jsou, odkud se berou, o čem to mluví a proč dělají to, co dělají. Jenže vynikající grafické zpracování, akce, která bere dech, výtečná hudba a milion dalších kladů ve mně probudil takové nadšení, že mě to, že jsem v podstatě neviděl do příběhu, vůbec nevadilo. Jeden z nejlepších akčních filmů, který jsem kdy viděl. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

CD/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 9/10 Efekty 10/10/// +vizuální orgie, natřískaná hudba, sexy postavy -nepřehlednost v postavách (v jménech), zmatenost děje, titulky/// Absolutní obrazová extáze, doprovázená famózní hudební složkou. Je pravdou že už Esence života byla srozumitelnější, ale proč by opak měl zas tolik vadit. Zvláště když musím usoudit že se jedná o jedno z nejvěrnějších zpracování herní gamesky. To jestli je skutečně věrné musí posoudit pravověrní hráči a fanoušci, ovšem já jsem za každý „herní“ titul velice rád a upřímně ani Uwe z Německa mi nevadí. Přesto zde dostane divák vůbec to nejlepší co se dá zhlédnout. Trošku mi jen vadily některé postavy, těžko se je dalo rozlišit, myšleno jmény. V tomto jsem měl guláš. A rovněž mě moc nepotěšili, že některé souboje vyzněli protahovaně, nebo prostě jsme se nedočkali žádné rychlé smrti. Poslední věc co mi vadí, že některé postavy (hlavně ženské) neměli více prostoru v bojových sekvencích. Jinak už opravdu není nač si stěžovat a pokud skutečně nebudete řešit složitý děj, budete se náramně bavit. Je to prostě pastva pro oči a uši./// Celkem 78%/// ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro som od nudy umrel. Animácia sa mi zdala zo začiatku skvelá, potom zase nudná. Hlavné postavy sa mi plietli a kedže som to pozeral s japonským dabingom, tak som ani nevedel, že kto je muž a kto žena. Muži mali dlhé vlasy, ženy zase vystrihané nakrátko. Veľa zbytočných rozhovorov. Potom nedostatočná akcia. Veľa sa tam toho mihoce počas akcie a je to neprehľadné. Príbeh som ani nepochopil, respektíve ani neviem o čom bol. Opäť som splnil svoju podmienku, že sa dodívam na každú snímku, ktorá je akokoľvek ukrutne zlá a nudná. Po tomto som stratil chuť pustiť sa do inej japonskej animovanej snímky. A inak Final Fantasy celkovo neviem nejak prísť na chuť. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Věnováno všem, kteří kdysi milovali svět. Film nevyšel v Českém dabingu a výrobce titulků Pejin@lumini je věnuje všem příznivcům Final fantasy. Příběh začíná o 498 let dříve. CITÁT - Proud života - proud, který vládne životu na všech planetách....... Hned úvodní honička na motorkách ve 3 minutě je hodně nepřirozená. Co by divák nestrávil v hraném filmu, to nahradí kresba. Honička je nepřirozená a těžko uvěřitelná. Hudba byla chvilkama velmi povedená, jen hra na klavír byla příšerná a rušivá. Střih je také přehnaný. Proč musí být v kresleném filmu takové množství zmateného střihu? CITÁT - Fakt jen samý bla, bla, bla........ ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Každá zbraň ve filmu má své jméno. Kadaj používa dvojitou katanu Souba, Yazoo pistoli Velvet Nightmare, Loz má na zápěstí zbraň jménem Dual Hound. Sephirothova katana se nazývá Masamune, Vincentův tříhlavňový revolver Cerberus podle řecké legendy o tříhlavém psovi a Cloudův meč First Tsurugi. Jeho původní slavný Buster Sword, který kdysi dostal od Zacka, je ve filmu vidět zabodnutý do země jako památník na místě, kde byl Zack zavražděn. (Raztubyl)
  • Mobilní telefon Clouda Strifea (Takahiro Sakurai) je Panasonic P900iV, prodejný jen v Japonsku, kde se dá sehnat ve třech barvách, přičemž černé provedení se jmenuje Cloud Black. (akisha)
  • Celá scéna boje mezi Tifou a Lozem v kostele byla zkopírována v hudebním klipu korejské zpěvačky Ivy s názvem „Temptation of Sonata“. Video bylo později v televizním vysílání zakázáno a společnost, která klip vytvořila, byla zažalována firmou Square Enix. Ředitel pokutované společnosti se bránil tím, že chtěl vývojáře ze Square Enix požádat o svolení, ale bohužel prý nenašel jejich kontaktní údaje. (Raztubyl)

Reklama

Reklama