Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Fascinující audiovizuální orgie. Na tohle jsme čekali, FF:Spirits Within ať se jde zahrabat. Příběh zasazený 2 roky po konci hry, stejně geniální jako ve hře samotné (hrál jsem, hraju a budu hrát). K animaci se toho moc dodat nedá, ta je jedním slovem dokonalá. Hudba, kapitola sama o sobě. Opravdu si stojí za to sehnat si O.S.T. ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro som od nudy umrel. Animácia sa mi zdala zo začiatku skvelá, potom zase nudná. Hlavné postavy sa mi plietli a kedže som to pozeral s japonským dabingom, tak som ani nevedel, že kto je muž a kto žena. Muži mali dlhé vlasy, ženy zase vystrihané nakrátko. Veľa zbytočných rozhovorov. Potom nedostatočná akcia. Veľa sa tam toho mihoce počas akcie a je to neprehľadné. Príbeh som ani nepochopil, respektíve ani neviem o čom bol. Opäť som splnil svoju podmienku, že sa dodívam na každú snímku, ktorá je akokoľvek ukrutne zlá a nudná. Po tomto som stratil chuť pustiť sa do inej japonskej animovanej snímky. A inak Final Fantasy celkovo neviem nejak prísť na chuť. ()

Reklama

yakoob 

všechny recenze uživatele

Název akorát pro mne...Konec mé fantazie....Final Fantasy jsem viděl poprvé, ale bojím se, že asi naposled...Sice na druhou stranu smekám klobouk před zvláštní animační technikou kamery, ale já jsem se totiž vůbec nemohl jaksi dostat do toho příběhu...Ač jsem se snažil jak jsem mohl...To bude asi tím, že jsem hru nikdy nehrál a neviděl před tím jiný díl...Tak jsem jenom koukal a kochal jsem se soudtrackem... ()

petero 

všechny recenze uživatele

Trošku som sa bál že z príbehu budem dosť mimo ale našťastie sústredil som sa ako sviňa a vyplatilo sa. No nemôžem sa tiež nezmieniť o vizuálnej stránke a schopnosti talentovaného režiséra nestratiť a nespanikáriť v treskúcej akcii (ktorou je tento film preplnený, vďaka za tie precítené chvíľky u neakčných scén) a na začiatku v rýchlom vysvetlení. Je to proste 90 minutová pecka. ()

predators 

všechny recenze uživatele

6.7.2009 Final Fantasy VII Complete Je velká škoda, že se do oběhu neuvolnila hned tato verze, která je o půl hodiny delší a především se více zaměřuje na příběh, který tím pádem pro neznalé, dává konečně smysl. A... a ... ještě jsem chtěl popsat pocity, které ve mně tento film vyvolal, ale nejde to... :-( Jinak, jednoznačně nejlepší animák, který jsem viděl... Někdy v 2007... Je až s podivem, jak dobré hodnocení se tomuto snímku dostává. Perfektní audio-vizuální zpracování jistě hraje svoji roli, ale pro mě je zde ještě jeden faktor. Nostalgický. A myslím, že většina pětkařů tady mi dá za pravdu. Vzpomínám, když jsem před několika lety proškvařil stejnojmennou gamesu a to je přesně ten důvod mého nadšení. Ach ty vzpomínky... 100% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Mobilní telefon Clouda Strifea (Takahiro Sakurai) je Panasonic P900iV, prodejný jen v Japonsku, kde se dá sehnat ve třech barvách, přičemž černé provedení se jmenuje Cloud Black. (akisha)
  • Oblečení i vlasy Tifi Lockhard se od hry změnilo, podobně jako u Clouda či Yuffie. U Tifi to prý bylo z toho důvodu, že v sukni nemohly být vytvořeny její bojové triky bez toho, aby divákovi neukázali její spodní prádlo a fanoušci by pak film neoznačovali jako echi (Japonské animované seriály, kde často ukazují převážně dívky ve spodním prádle). Její vlassy pak byly zkráceny z důvodu obtíží při animaci a simulaci jejich pohybu. (Mayki)
  • Film dostal v roce 2005 ocenění "Maria Award" na mezinárodním festivalu Cinema de Catalunya a v roce 2007 ocenění nejlepší animace na American Anime Awards. (Ignus.cz)

Reklama

Reklama